En grundig onboardingproces er essentiel - for alle parter

Vi ved, at det er et spørgsmål om tillid at lade andre finde de rigtige menneskelige ressourcer for ens organisation. Derfor prioriterer vi i WE-CRUIT altid et tæt samarbejde med både vores kunder og konsulenter. Vi tror på, at tilliden følger med et ærligt samarbejde.

Af denne grund, er det også vigtigt for os at kunne tilbyde en tryg og grundig onboardingproces, så både kunder og konsulenter føler sig hørt og forstået.

Hvad skal man være opmærksom på i et onboardingforløb?

Man kan aldrig vide sig 100% sikker på et samarbejdsmatch, men man kan gardere sig så godt som muligt. Her er et solidt onboardingforløb et rigtig godt fundament at brolægge fra.

Et onboardingforløb hos WE-CRUIT foregår altid på baggrund af grundig research og efterfølgende sparring med jer. 

Vi tror på personlige relationer, hvorfor vi altid tilbyder opfølgning til kunder og konsulenter, før, under og efter et projekt igangsættes.

Hos WE-CRUIT ved vi, at det er vigtigt, at den enkelte konsulents præferencer og arbejdsstil tages højde for. Nogle har brug for ugentlig opfølgning; nogle lidt mindre frekvent. Nogle har brug for mere sparring i starten af et forløb, andre til løsning af tvister undervejs. 

Vi tilbyder derfor skræddersyet opfølgning, hvor vi hører kunder og konsulenter, hvor tit og hvordan de har brug for opfølgning. 

Herunder kan I læse om, hvordan vores rekrutteringsprocesser og onboadringforløb helt konkret forløber – og hvorfor vores kunder er yderst tilfredse med dem. 

Sådan matcher vi:

Vi kontakter dig

Når vi har en konkret opgave fra en kunde, søger vi først i vores database og blandt de konsulenter, som vi løbende er i dialog med og dernæst på online-portaler.

Opstart af rekrutting

Vi stiller skarpt på din erfaring og profil holdt op i mod den opgave, vi henvender os med for at afdække om vi i fællesskab ønsker at gå videre i processen.

QA & Referencer

Har vi ikke tidligere arbejdet sammen, beder vi om referencer for at sikre en høj kvalitet i vores leverance til kunden.

Sådan leverer vi – fra start til slut

Fremsendelse af CV

Vi hjælper med at få dit CV til at stå skarpt, og vi sikrer, at din erfaring er relaterbar til opgaven og kundens behov, så du har de bedste muligheder for at få opgaven.

Opfølgning

Vi er løbende i kontakt efter dit cv er fremsendt, så du ved, hvad status er i forhold til din pipeline af opgaver, du er i spil til.

Interview

Vi tager os af al praktikken omkring interviewet og med en prep-talk forud for interviewet sikrer vi os, at du føler dig klædt bedst muligt på til at møde kunden.

Kontrakt & Onboarding

Vi gennemgår kontrakten i fællesskab, og skulle du have spørgsmål til setuppet, tager vi også gerne en dialog omkring det.

In-flight & Opfølgning

Gennem hele projektets varighed, er vi løbende i dialog med dig og kunden. På den måde sikrer vi, at leverancen og gensidige forventningerne til hinanden bliver indfriet.

Offboarding

I fællesskab får vi afrundet din tid hos kunden. Vi ønsker fortsat at holde kontakten efter endt kontrakt, så vi hele tiden er opdateret på, hvordan det går hos dig.

Vores konsulenter fremhæver vores onboardingproces

Ahmad El-Houri, Fullstack Engineer

  • “Samarbejdet og sparringen er jordnær, hvilket har været givende for mig som nyopstartet selvstædnig. Onboardingperioden var smooth. Jeg oplevede, at der blev eksekveret, og der var ikke nogen forhindringer eller delays i forhold til at komme i gang med projektet. Det er blandt andet et resultat af, at jeg bliver kontaktet jævnligt med sparring omkring hvordan tingene går – både vedrørende personlige og faglige elementer.”

Benny Christiansen, IT-arkitekt

  • ”Dét jeg vil fremhæve ved WE-CRUIT er, at man ved, hvad der kommer til at foregå. Ærlighed prioriteres rigtig højt. Af den grund er der også altid en føling af, hvad der foregår mellem kunde og konsulent. Opstartsprocessen foregik hurtigt og effektivt – der gik ikke lang tid, fra jeg blev kontaktet, til at jeg sad til møde med kunden. Samtidig vil jeg også fremhæve – noget usædvanligt for en rekrutteringspartner – at der i høj grad bliver fulgt op på min trivsel.”

 

Jan Nissen, IT-arkitekt

  • “Though I have been working with/through other consulting houses before I can honestly say that this is the first time that I have ever feel truly as “one in the team”. WE-CRUIT are not only doing an excellent job in finding the right job/consultant match, they also do people management like no other agency I have worked with before. At WE-CRUIT I feel like being part of a company.”

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT PARTNER

Bæredygtihed i IT-projekter

Bæredygtighed i IT-projekter I foråret 2023 indviede vi vores nye kontor med en House Warming. Den bød på et rigtigt interessant oplæg omkring bæredygtighed indenfor it-projekter fra et

Læs mere >>