Relationer er vigtige – også i IT-branchen

Hvorfor er de så det?

Det tror jeg personligt først vi rigtigt opdager, når vi tør give lidt af os selv og oprigtigt interesserer os for de mennesker, vi er i dialog med. Og måske særligt, når der ikke er en agenda, som har udgangspunkt i bundlinjen.

Hos WE-CRUIT er vi så heldige at arbejde i en branche, hvor vi møder mange forskellige mennesker. Hver og én med en historie om, hvordan de er være landet i IT-branchen. Om det er i en rolle som Project Manager, Udvikler, Manager, Solution Architect eller noget helt femte, er helt underordnet. Og nogle gange oplever vi bare, at det er lige så ofte er tilfældigt, som det har været planlagt og det er her de spændende historier opstår.

Jeg har mødt mennesker, som i fritiden skriver artikler og krimier, deltager i ekstrem løb, synger gospel, går til gymnastik, går på jagt eller er bidt af cykling etc.

Og hver gang bliver jeg lige fascineret af, at bag alle de historier og mennesker, har de alle det tilfælles at interesserer sig for at se teknologien og IT-projekterne udvikle sig.

Det samme gør sig gældende i en IT Rekrutteringsproces, og bruger man tiden, er man oprigtig og spørger ind – og ikke mindst interesserer sig for de relationer, man har opbygget – så lærer man måske pludselig noget nyt man kan sætte i spil og oplever måske endda også at vores relationer udvikler sig.

 

Min pointe er…

…hvor ofte har du spurgt ind og lyttet uden allerede at tro du kender svaret? Og er klar til igen at respondere? Hvor ofte giver du rent faktisk plads til at den anden bliver færdig med at sige det, de har på hjerte?

Bæredygtihed i IT-projekter

Bæredygtighed i IT-projekter I foråret 2023 indviede vi vores nye kontor med en House Warming. Den bød på et rigtigt interessant oplæg omkring bæredygtighed indenfor it-projekter fra et

Læs mere >>