GDPR & Persondataloven

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter WE-CRUITs website indsamler og behandles der en række data. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder og registrere dig i vores database, indsender via af vores kontaktskema, eller gør brug af vores øvrige services.

WE-CRUIT indsamler og behandler typisk de følgende typer af oplysninger som dataansvarlig for dine personoplysninger via hjemmesiden www.WE-CRUIT.com samt de data vi får indsamlet i forbindelse med vores rekrutteringsproces samt kontrakt indgåelse:

En unik onlineidentifikation såsom IP-adresse samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse i vores database eller indgåelse af kontrakt.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen. Dataene vil kun blive behandlet i det omfang det er til et konkret formål og kun af relevant internt personale.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne tilbyde dig relevante IT- roller, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig samt at registrere dine oplysninger for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et jobopslag, kontrakt mm.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Vedr. Jobansøger til interne faste stillinger WE-CRUIT

Ved uopfordrede ansøgninger til fastansættelse eller praktik hos WE-CRUIT vil blive opbevaret i op til 6 måneder, hvorefter WE-CRUIT vil slette ansøgningen.

 

Videregivelse af oplysninger


Data om din brug af hjemmesiden, hvilke artikler eller faner, du evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter, der er tale om herunder. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, såsom CRM-system. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger, som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver skriftligt samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Elementor

Statistik (anonym)

Anvendelse

Vi bruger Elementor til oprettelse af indhold.

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Statistik (anonym)

Navn
elementor
Udløb
vedholdende
Funktion
Gemmer udførte handlinger på hjemmesiden

GDPR Cookie Consent

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger GDPR Cookie Consent til administration af cookie-samtykke.

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
viewed_cookie_policy
Udløb
vedholdende
Funktion
Gemmer, hvis der er vist en besked

Polylang

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger Polylang til landestyring.

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
pll_language
Udløb
vedholdende
Funktion
Gemmer sprogindstillinger

Google Analytics

Statistikker

Anvendelse

Vi bruger Google Analytics til webstedsstatistikker.

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Analytics fortrolighedserklæring.

Statistikker

Navn
_gid
Udløb
1 dag
Funktion
Tæller og spore sidevisninger
Navn
_ga_*
Udløb
1 år
Funktion
Tæller og spore sidevisninger
Navn
_ga
Udløb
2 år
Funktion
Tæller og spore sidevisninger

Diverse

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Deling af data

Deling af data afventer undersøgelse

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
cookielawinfo-checkbox-*
Udløb
Funktion
Navn
WP_DATA_USER_2
Udløb
Funktion
Navn
cmplz_consented_services
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_policy_id
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_marketing
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_statistics
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_preferences
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_functional
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_banner-status
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
_gat_UA-195241849-1
Udløb
Funktion
Navn
et-editor-available-post-3716-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-saved-post-3716-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-editor-available-post-3040-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-saved-post-3792-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-saved-post-3040-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-editor-available-post-3042-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-saved-post-3793-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-saved-post-3042-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-editor-available-post-3044-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-editor-available-post-699-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-editor-available-post-3869-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-saved-post-3915-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-saved-post-3869-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-editor-available-post-3828-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-editor-available-post-4065-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-saved-post-4086-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-editor-available-post-4087-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-saved-post-4088-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-saved-post-4065-bb
Udløb
Funktion
Navn
wp-autosave-1
Udløb
Funktion
Navn
et-saved-post-4089-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-saved-post-4087-bb
Udløb
Funktion
Navn
et-editor-available-post-1045-bb
Udløb
Funktion

 

Hos WE-CRUIT har vi foretaget en række sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine rettigheder, som bruger på hjemmesiden. For Google Analytics gælder det, at vi har begrænset vores dataindsamling. Vi gør samtidig opmærksom på, at den indsamlede data fra Google Analytics behandles på Googles servere i USA.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: Info@WE-CRUIT.com

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver og kontakt ansvarlig

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

WE-CRUIT ApS
Michael Drewsensvej 13
8270 Højbjerg
Telefon: 22464800
Email: Info@WE-CRUIT.com
CVR:  40476040