GDPR & Persondataloven

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter WE-CRUITs website indsamler og behandles der en række data. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder og registrere dig i vores database, indsender via af vores kontaktskema, eller gør brug af vores øvrige services.

WE-CRUIT indsamler og behandler typisk de følgende typer af oplysninger som dataansvarlig for dine personoplysninger via hjemmesiden www.WE-CRUIT.com samt de data vi får indsamlet i forbindelse med vores rekrutteringsproces samt kontrakt indgåelse:

En unik onlineidentifikation såsom IP-adresse samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse i vores database eller indgåelse af kontrakt.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen. Dataene vil kun blive behandlet i det omfang det er til et konkret formål og kun af relevant internt personale.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne tilbyde dig relevante IT- roller, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig samt at registrere dine oplysninger for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et jobopslag, kontrakt mm.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Vedr. Jobansøger til interne faste stillinger WE-CRUIT

Ved uopfordrede ansøgninger til fastansættelse eller praktik hos WE-CRUIT vil blive opbevaret i op til 6 måneder, hvorefter WE-CRUIT vil slette ansøgningen.

Videregivelse af oplysninger


Data om din brug af hjemmesiden, hvilke artikler eller faner, du evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, såsom CRM-system. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger, som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver skriftligt samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: Info@WE-CRUIT.com

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver og kontakt ansvarlig


Hjemmesiden ejes og publiceres af:

WE-CRUIT ApS
Michael Drewsensvej 13
8270 Højbjerg
Telefon: 22464800
Email: Info@WE-CRUIT.com
CVR:  40476040