Hvem er WE-CRUIT?

Freelancerekruttering er vores kerneopgave. Vi brænder for de tætte samarbejdsrelationer. Grundighed og ordentlighed er kernen i alt, hvad vi siger og gør. 

WE-CRUIT er en ambitiøs SAP / IT Freelance Partner, hvis kerneopgave er et hurtigt, præcist og stærkt fagligt match mellem virksomhed og SAP-konsulent. Vi ved, at det er et tillidsspørgsmål at lade andre om at finde de helt rigtige menneskelige ressourcer og derfor  vægter vi det tætte samarbejde højt. Med et tæt og ærligt samarbejde følger tilliden og I kan have ro i maven mens vi finder jeres næste konsulent. 

Grundighed og ordentlighed er limen i vores kvalitetssikring. For os betyder det, at vi gør os umage hver dag både i vores håndtering af opgaver og i den menneskelige kontakt og vi går gerne den ekstra mil for at sikre kontinuerlig høj kvalitet. Derfor kan I regne med, at vi siger, hvad vi mener, og mener, hvad vi siger. 

Vores mangeårige kendskab til branchen er vores største asset og med den ballast i rygsækken, er vi kompetente til, med et kærligt skub, at udfordre jer på jeres behov og vi giver gerne vores bud på, hvordan markedets trends kan understøtte jeres virksomheds kommende initiativer. 

Indledende billede med screenshot af den tilgængelige video. Billedet viser WE-CRUIT til møde med en kunde omkring rekruttering af IT freelancer.
Afspil video

Team WE-CRUIT

Vi står altid klar til at hjælpe dig.

jean

Jean Simone Christensen

FOUNDER & SAP / IT FREELANCE PARTNER

simon-redigeret

Simon Nielsen

Financial student assistant

foto-redigeret

Maja Schmidt Lauridsen

Visual communication student assistant

Hjemmeside_Thomas

Thomas Rosenberg

financial student assistant

IMG_5020

Asger Dalgaard

Financial Student Assistant

Sofie Pichard

Content Creator STUDENT ASSISTANT

Fundamentet

WE-CRUIT blev etableret i foråret 2019 af Jean Simone Christensen ud fra et ønske om at skabe en anderledes og mere relationsbaseret SAP/ IT FREELANCER PARTNER. Virksomheden har rod i de værdier, hun mener er essentielle for et stærkt, ærligt og tillidsfuldt samarbejde mellem kunder og konsulenter.

Vi tror på en helstøbt tilgang, hvor høj faglighed og professionalisme går hånd i hånd med ordentlighed, grundighed, gennemsigtighed og tillidsfulde relationer. De værdier gennemsyrer alt, hvad vi foretager os og er grundstenen i vores kultur.

Vores fokus på relationerne kommer til udtryk gennem den tætte personlige kontakt til både kunder og konsulenter. Vi er ikke bange for at komme hinanden ved og sætter en ære i den løbende dialog både før, under og efter rekrutteringen. For os er det den tilgang, der tilfører værdi og er med til at skabe rammerne for levering af høj faglig service på tværs. Og så er vi jo nysgerrige og kan slet ikke lade være med at interessere os for, hvad der rører sig i virksomhederne eller i de forskellige kulturer, vi støder på i vores arbejde. 

WE-CRUIT udvider løbende med kompetente medarbejdere, som byder ind med selvsamme passion, høj personlig integritet og et værdisæt, der går i spænd med det fundament WE-CRUIT bygger på.

Vi skaber langsigtede relationer og målbare resultater sammen med vores kunder og konsulenter

  • Vi investerer tid i at lære både vores kunder og konsulenter godt at kende for at opnå den rette forståelse for deres setup og behov
  • Vi har respekt og forståelse for kundens og konsulentens situation og tidsramme
  • Vi søger en åben og ærlig dialog om muligheder og opmærksomhedspunkter i det enkelte match
  • Vi er bevidste  om virksomhedskultur og værdimatch
  • Vi har branchekendskab og fingeren på pulsen om hvad det kræver at tilbyde en konsulent ind i en virksomhed