Om WE-CRUIT

Vi er et ambitiøst IT Konsulenthus, som via en holistisk tilgang tør udfordre og sparre med vores kunder for at finde den ideelle løsning – og som sikrer markedets bedste IT Freelance professionelle til vores kunders IT-løsninger.

Hos WE-CRUIT samarbejder vi på tværs af kompetencer og kulturer og interesserer os for vores kunders forretning såvel for vores konsulenter både før, under og efter et projekt.

Lige præcis dét gør at WE-CRUIT kan levere professionelle og kompetente freelance IT-konsulenter, som matcher vores kunders behov.

Hos WE-CRUIT ligger vi vægt på både personlige og faglige kompetencer når der tilføres ressourcer til komplekse IT-projekter og opgaver. Vi mener det er afgørende – for at få optimalt udbytte af teamet – at interne og eksterne ressourcer matcher og supplerer hinanden på kompetencer såvel som på personlighed.

Teknologien er vigtig for vores kunder og konsulenter, men også i stor grad for WE-CRUIT for at kunne kombinere speed og knowledge. Hos WE-CRUIT anvender vi AI Search Tools som giver vores kunder hurtig adgang til flest mulige konsulenter global og nationalt.

AI Search Tools og databaseret rekruttering kombineret med indgående kunde og konsulent kendskab, gør at WE-CRUIT bidrager med sparring omkring konsulent-2-projekt forholdet, og derigennem tilfører værdi for vores kunder og bundlinje.

When you combine speed and knowledge.

 

INDGÅENDE FORRETNINGSFORSTÅELSE, EMPATI OG GENNEMGÅENDE HØJ SERVICE ER DNAET SOM DRIVER WE-CRUIT.

 

For at kunne yde den bedste service og kvalitet til vores kunder samt eksterne konsulenter indenfor IT-branchen er det væsentligt at have styr på processer og faser i et projekt.

Det er lige fra Project Preparation, Business Blueprint, Realization, Final Preparation til Go Live & Support fasen.

Vi tror på at forskellighed kan bidrage til de bedste IT-løsninger – når man kombinere speed og knowledge.

Job Hos WE-CRUIT

Som kollega hos WE-CRUIT er du del af en arbejdsplads, som ønsker at gøre op med de faste rammer, men derimod ønsker at skabe en WE-CRUIT Familie, hvor der er plads til både familien og arbejde.

Vi tilbyder:

  • 4 dages arbejdsuge – Fuldtid, da vi mener der skal være tid til andet end arbejde
  • Fleksibel arbejdstid, da arbejdsopgaverne kan være udenfor de traditionelle 8:00-16:00
  • Sundhedsforsikring
  • Udfordrende arbejdsopgaver
  • Samt meget andet

WE-CRUIT APS

Stenvej 56, 8270 Højbjerg

Danmark

 

CVR. 40476040

Følg os