Nearshoring

Find de rette IT-kompetencer i det geografiske nærområde.

Skalér jeres IT-udvikling med nearshoring

Hvis jeres virksomhed har udfordringer med at skaffe de rette IT-kompetencer, bør I overveje nearshoring. Nearshoring defineres ved, at man outsourcer arbejdsopgaver til en tredjepart uden for landets grænser – dog stadig inden for et geografisk nærområde. Behovet for ekstra IT-ressourcer kan opstå fra dag til dag, og nearshoring kan være fordelagtigt at benytte sig af for både små og store virksomheder for hurtigt at imødekomme det behov.

WE-CRUIT har mange års erfaring med med nearshoring og et stort netværk udenfor landets grænser. Vi søger for, at I får de helt rette IT-kompetencer, som kan løse de opgaver, I mangler hjælp til. Vi fungerer som din SAP/IT Freelance Partner og hjælper jer med sparring og rekruttering af jeres næste eksterne IT ressource, og vi sikrer jer en effektiv og kvalitetssikret proces.

Fordele ved nearshoring

Tid:

Når du bruger nearshoring, vil I kunne kommunikere inden for nogenlunde samme tidszone. På den måde undgår I kommunikationsproblemer i forbindelse med tidsforskelle, og konsulenten kan lettere indgå som en naturlig del af teamet eller projektet. Hvis der skulle opstå uforudsete hændelser, vil det blive nemmere at håndtere, når I kommunikerer og opererer i samme tidszone. Det vil således blive nemmere at interagere i realtid.

Kompetencer:

Det er vores erfaring, at konsulentniveauet er højt på IT- fagligheden, og samtidigt er der også en langt større mængde af konsulenter  at vælge imellem, hvis vi sammenligner med det danske marked. Ved nearshoring kan I altså minimere at jeres IT ressourcer bliver knappe og enten begrænser eller hindrer jeres IT-initiativer.

Sprog:

Når man vælger at outsource opgaver, er det vigtigt, at man kan kommunikere på samme sprog. Når du vælger nearshoring, er der større sandsynlighed for, at du og de konsulenter, du skal arbejde sammen med, nemt og hurtigt kan kommunikere og forstå hinanden. I de fleste lande i vores nærområde er engelsk en sproglig fællesnævner, som de fleste kan forstå og anvende i praksis.

Cost:

Bundlinjemæssigt vil der også være en række økonomiske fordele ved at tænke i nearshoring, hvor markedspriserne ligger noget lavere end på det danske marked. Sammenligner vi med det danske marked, er lande såsom Polen – vil der være en besparelse at hente på 20-45% på konsulenter med samme erfaring og ekspertise område som danske konsulenter.

Nem nearshoring proces

WE-CRUIT gør processen omkring nearshoring nem for jer, og der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Vi kvalitetssikrer alle vores profiler igennem en grundig screeningsproces inden vi indgår et samarbejde. Derudover indhenter vi flere referencer på konsulenterne, og vi sikrer os, at konsulenten er fagligt dygtig og har opdateret viden inden for feltet. Vi samarbejder med de allerdygtigste IT-konsulenter på markedet, og står gerne på mål for deres faglighed.

Er nearshoring den rette løsning for jeres virksomhed?

Vi har adgang til +5.000 Senior IT freelance konsulenter, og der er derfor rig mulighed for, at vi kan skaffe jer netop de ressourcer, I står og mangler. I kan forvente hurtig respons og afklaring på levering inden for blot 2 timer. Vi hjælper med både rekruttering og rådgivning, så vi kan sikre jer et optimalt forløb, og vi har en løbende pro-aktiv opfølgning på opgaven.

Der er mange parametre i en rekrutteringsproces og vi vil gerne ramme rigtigt hver gang. Så kontakt os, så vi kan tage en dialog omkring jeres virksomheds specifikke behov.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER