SAP Løsningsarkitekter

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette SAP Løsningsarkitekt

Leder du efter en SAP Løsningsarkitekt?

En SAP Løsningsarkitekt kan hjælpe dig med at løse komplekse IT-opgaver, som I enten mangler kompetencerne eller blot ekstra ressourcer til at løfte internt i virksomheden. Hos WE-CRUIT fungerer vi som din eksterne rekrutteringspartner, og vi matcher jeres virksomhed med kompetente SAP Løsningsarkitekter. Vi sikrer dig, at du får de nødvendige ressourcer, som passer til jeres virksomheds behov.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om en konkret opgave eller blot ønsker at starte et samarbejde.

Freelance SAP Løsningsarkitekter til dine IT opgaver eller projekt

Der er mange fordele ved at få tilknyttet en ekstern SAP Freelance Partner som investere tid i at lære jer at kende. Det er oftest en tung og tidskrævende proces, at finde de rigtige eksterne IT-ressourcer og tiden er ofte knap. Vi hører typisk fra vores kunder at -”vi skulle have brugt konsulenten i går” så vi er klar over at det er væsentlig at få afstemt levering og andre vigtige faktorer. Årsagen kan være mange hvad enten det er som ekstra ressourcer, særligt specialist område eller som replacement ind til I har fundet den rette interne medarbejder, så afhjælper vi jer hurtigt med en løsning som gør I kan komme videre.

Vi kender markedet og har et stærkt netværk og tilknytning til de konsulenter vi samarbejder med for at sikre, at du får tilført den rette SAP Løsningsarkitekt som har erfaring indenfor netop det område I står og mangler hjælp til.

Kvalitetssikrede senior SAP Løsningsarkitekter

Hos WE-CRUIT kvalitetssikrer vi vores profiler gennem en grundig screeningsproces og ved at indhente referencer og dokumenteret brancheerfaring. Det er vigtigt for os at sikre, at vores SAP Løsningsarkitekter har de rette kompetencer, en bred viden og evnen til at eksekvere. Vi holder løbende kurser og oplæg, så vores SAP arkitekter har en opdateret og ny viden inden for feltet.

Vi er i stand til at skabe de ideelle løsninger for vores kunder, fordi vi har et indgående kendskab til branchen. Vi har en stor ekspertise inden for både rekruttering og strategisk sparring/rådgivning, og vi prioriterer at sætte tid af til at forstå jeres virksomhed, processer og de projekter eller opgaver, I mangler hjælp til.

Vores SAP Løsningsarkitekter holder til både lokalt i Danmark og globalt. Vi tilbyder vores kunder en bred pallette af stærke og kompetente senior profiler, som kan hjælpe jeres virksomhed med forskellige SAP-løsninger. For at sikre den rette løsning tager vi en dialog omkring jeres konkrete behov og hvilke opgaver I reelt gerne vil have løst.

Leveringstid på kun 48 timer

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du står og mangler en SAP Løsningsarkitekt, eller hvis du sidder inde med nogle spørgsmål. Når du samarbejder med os, kan du forvente en effektiv og professionel proces, hvor du kan se frem til at modtage en afklaring om levering af din IT-ressource inden for kun to timer.

Vi levere på kun 48 timer og oftest tidligere – vi forventningsafstemmer så du ved hvor langt vi er i processen.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER