Bæredygtighed i IT-projekter

I foråret 2023 indviede vi vores nye kontor med en House Warming. Den bød på et rigtigt interessant oplæg omkring bæredygtighed indenfor it-projekter fra et skarpt og kompetent hold bestående af Lasse Borris Sørensen og Ann Rosenberg fra Plan A Projects.

Vi fik snakket biodiversitet og Co2-udledning, og hvad man kan gøre for at mindske det i fremtidige projekter for at følge med tiden. Der kom også en masse spørgsmål og dialog mellem kunder, konsulenter og samarbejdspartnere om konkrete tiltag, som gav rig mulighed for at dele synspunkter og holdninger med dygtige mennesker på tværs af landet. Vi fik besøg fra både hele Jylland og Sjælland, og resten af dagen bød på godt vejr, grill, netværk og en masse hygge.

Vi har lavet en video fra arrangementet, som du kan se sidestående.

Er du interesseret i hvordan dagen forløb sig? Se videon fra vores house warming nedenstående. 

Hvis du have mere information om Bæredygtighed i IT projekter samt certificering, så undersøg linket her: https://planaprojects.com/ eller kontakt Lasse Borris Sørensen. 

Hvis du have mere information om Bæredygtighed i IT projekter samt certificering, så undersøg linket her: https://planaprojects.com/ eller kontakt Lasse Borris Sørensen. 

Freelancepartner med +5.000 IT-konsulenter

Én af vores største assets er, at vi i WE-CRUIT kan tilbyde det absolut stærkeste felt af IT-konsulenter inden for en bred palette af ekspertiseområder, og med over 5.000 konsulenter i vores lokale- og globale netværk kan vi altid finde en konsulent, der kan løse jeres opgaver. Uanset opgavens omfang og jeres specifikke IT strategi.

Med +10 års erfaring har vi et indgående kendskab til branchen, hvilket gør os i stand til at se de ideelle løsninger for jer. Udover rekrutteringsprocessen, tilbyder vi også strategisk rådgivning og sparring omkring markedet i dag og fremadrettet, og hvordan det kan understøtte jeres virksomheds vision.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT PARTNER