Bliv klogere på den nye bogføringslov

WE-CRUIT og Partner Revision A/S snakkede i oktober om den nye bogføringslov, som træder i kraft i år, 2024. Vi har optaget det til dig, så du også kan blive klogere på den, hvis du ikke havde mulighed for at deltage.

Videoen byder på informationer om følgende:

  • Hvilke krav loven stiller til procedurebeskrivelse for bogføring og opbevaring af regnskabsmateriale.
  • Kravene om afstemninger og indberetninger for virksomheder.
  • Mulighederne for kontrol og sanktioner.

Der bliver også vendt væsentlige emner som regnskabsmateriale og digitalt bogholderi.

Lyt med nedenfor!

Du er mere end velkommen til at tage fat i vores samarbejdspartner hos Partner Revision, Michael Falker Walther, for rådgivning til din virksomhed.

Freelancepartner med +5.000 IT-konsulenter

Én af vores største assets er, at vi i WE-CRUIT kan tilbyde det absolut stærkeste felt af IT-konsulenter inden for en bred palette af ekspertiseområder, og med over 5.000 konsulenter i vores lokale- og globale netværk kan vi altid finde en konsulent, der kan løse jeres opgaver. Uanset opgavens omfang og jeres specifikke IT strategi.

Med +10 års erfaring har vi et indgående kendskab til branchen, hvilket gør os i stand til at se de ideelle løsninger for jer. Udover rekrutteringsprocessen, tilbyder vi også strategisk rådgivning og sparring omkring markedet i dag og fremadrettet, og hvordan det kan understøtte jeres virksomheds vision.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT PARTNER

Bæredygtihed i IT-projekter

Bæredygtighed i IT-projekter I foråret 2023 indviede vi vores nye kontor med en House Warming. Den bød på et rigtigt interessant oplæg omkring bæredygtighed indenfor it-projekter fra et

Læs mere >>