Gode (faglige) podcasts til din ferie

En vital del af dét af drive en IT-freelancevirksomhed er at sikre konstant læring. En af de mere lettilgængelige måder, hvorpå vi sørger for at udvikle os og tillære ny viden, er at vi lytter til podcasts.

Det er langt fra kun os, der gør brug af dette medie for generelt ses en stigende udvikling i andelen af befolkningen, der lytter til podcasts. Under covid19 epidemien, er vi blandt andet blevet nødt til at nytænke alternative måder, hvorpå vi kan være aktive. Eller endda bare finde nye måder, vi kan fordrive tiden på. MEN det er altid rart med en følelse af, at vi får et udbytte eller en ny viden med os i rygsækken fra de ting, vi vælger at bruge vores tid på.

En af de beskæftigelser, der i den seneste tid er blevet attraktiv for mange mennesker, er at gå længere ture i byen, i skoven eller langs vandet, og flere og flere følger disse gåture op med en podcast kørende i høretelefonerne.

I den sammenhæng vil vi derfor rigtig gerne anbefale et par podcasts, der kan bidrage til ny læring indenfor IT freelancebranchen. Så til dig, der sidder derude og ligesom os gerne vil lære noget nyt, kommer der her 3 anbefalinger til podcasts, du kan lytte til her i ferien. 

Så grib muligheden på det tidspunkt, der passer dig bedst!

1. BEING FREELANCE – PODCAST
”PODCASTEN SOM ENHVER FREELANCER BURDE GIVE ET LYT. KOMMER MED FORSKELLIGE FREELANCE TIPS, FORRETNINGSRÅDGIVNING OG LIFEHACKS FRA EN FREEELANCER TIL EN ANDEN”

2. GENERATION FREELANCE
”PODCASTEN DER BRINGER LIV TIL FREELANCEKARRIEREN OG DRØFTER FREMTIDENS ARBEJDSMARKED.
 EN PODCAST MED FORSKELLIGE SPÆNDENDE GÆSTER OG VI KAN BLANDT ANDET ANBEFALER EPISODE 8: MIT LIV SOM FREELANCE IT-KONSUENT, HVOR THOMAS QVIST FORTÆLLER OM KARRIEREN SOM PROFESSIONEL FREELANCE IT- KONSULENT”.

3. DATASNAK
”DATASNAK SÆTTER FOKUS PÅ RELEVANTE IT-FAGLIGE OG IT- POLITISKE EMNER OG NØRDER IGENNEM PÅ HELT SPECIFIKKE TEMAER. PODCASTEN GÅR I DYBDEN MED PROBLEMSTILLINGER FRA IT- PROFESSIONELLES HVERDAG”.

Bæredygtihed i IT-projekter

Bæredygtighed i IT-projekter I foråret 2023 indviede vi vores nye kontor med en House Warming. Den bød på et rigtigt interessant oplæg omkring bæredygtighed indenfor it-projekter fra et

Læs mere >>