SAP Successfactors

HR og Lønprocesser forenes nu i skyen

Så er der gode nyheder for alle SAP Successfactor og SAP HCM brugere, der ønsker at forene HR- og Lønprocesser i skyen. SAP har i ly af sommerferien launchet nyheden om, at en ny cloudbaseret HR- og lønløsning er tilgængelig og fuld integrerbar med SAP Succesfaktors og HCM og det er KMD’s Nettoløn og KMD Refusion, som løsningen er bygget på. Det nye navn er KMD Payroll Cloud.

Det mere internationalt klingende navn giver da også mening, da det nu er muligt at samle dansk, norsk og svensk løn i én komplet løsning og dermed give mulighed for at effektivisere processer og reducere omkostninger.

De fleste lønbogholdere kender til den tiltagende stress jo tættere på d. 20 i måneden vi kommer, men denne cloudløsning indeholder et nyt kontrolcenter, der gør det muligt at opstille valideringer, der automatisk kan opdage fejl gennem hele lønperioden. Det giver mindre udfordringer ved fejlfinding og tilbageførsel og betyder, at arbejdsmængden kan spredes udover hele måneden fremfor kun at ligge omkring d. 20.  Vi gætter på, at jublen er stor rundt omkring i lønafdelingerne.

Vi glæder os til at høre om vores kunders erfaring med cloud-løsningen og hvordan integrationen med SAP Successfactor og HCM fungerer.

Bæredygtihed i IT-projekter

Bæredygtighed i IT-projekter I foråret 2023 indviede vi vores nye kontor med en House Warming. Den bød på et rigtigt interessant oplæg omkring bæredygtighed indenfor it-projekter fra et

Læs mere >>