SAP CO konsulenter

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette SAP CO konsulent

Hvad er SAP Controlling?

SAP Controlling (SAP CO) er et modul i SAP ERP-systemet, der er designet til at hjælpe virksomheder med at styre deres økonomiske processer på en effektiv måde. SAP CO laver omkostningsstyring, rapportering, planlægning og analyse, som giver mulighed for at træffe informerede beslutninger baseret på økonomiske data.  

En væsentlig funktion i SAP CO er omkostningsregnskabet, som tillader virksomheder at analysere og spore omkostninger forbundet med deres aktiviteter, f.eks. omkostninger til materialer og arbejdskraft, hvilket giver en dybdegående forståelse af omkostningsstrukturen, og hvilke muligheder der er for besparelser. 

SAP CO understøtter også budgettering og planlægning, som kan give virksomheder anledning til at oprette og administrere budgetter, sammenligne planlagte udgifter med faktiske udgifter, men også identificere afvigelser.  

Derudover laver SAP CO dybdegående analyser af virksomhedens rentabilitet og performance. Igennem analyser af indtægter, omkostninger og overskud på forskellige niveauer som produkter, kunder og geografiske områder kan virksomheder få indsigt i, hvad der driver deres rentabilitet og træffe beslutninger for at øge lønsomheden. Overordnet set er SAP CO et virksomt redskab til intern kontrol og rapportering, som kan skabe en mere agil, velinformeret og konkurrencedygtig virksomhed. 

Skab et økonomisk overblik

Hvis man som virksomhed vil have et fuldkomment overblik over økonomien både internt og eksternt, kan man med fordel integrere både SAP Controlling og SAP Financial Accouting (SAP FI). De to moduler fungerer som separate, men forbundne komponenter. Data flyder gnidningsløst mellem de to, hvilket sikrer at al omkostningsrelevant information fra Financial Accounting automatisk overføres til Controlling.  

Denne integration tillader sammenligning af omkostnings- og indtægtselementer, da SAP FI har en mere ekstern orienteret tilgang og fokuserer på regnskabsmæssige standarder og eksterne rapporteringsbehov, mens SAP CO er mere internt orienteret og fokuserer på omkostningsstyring og beslutningsstøtte inden for organisationen. Kombinationen af disse to moduler giver derfor en mere robust og detaljeret tilgang til økonomistyring. 

Database med +1.000 freelance SAP konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT/SAP freelance konsulenter, der er på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Derudover har vi i vores database over 1.000 freelance SAP konsulenter.

Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder. Udover rekrutteringsprocessen tilbyder vi også strategisk rådgivning og sparring, hvor vi hjælper dig med at gennemskue markedet i dag og fremadrettet, og hvordan det kan understøtte jeres vision.

Vores profiler har blandt andet erfaring inden for følgende SAP-områder:

SAP Funktionelle Moduler

(ECC Moduler, Industry Solutions og separate Business Suite products)

SAP Financial Accounting

SAP Controlling

SAP Material Management

SAP Sales & Distribution

SAP Logistics Execution

SAP Production Planning

SAP Quality Management

SAP QM

SAP Project System

SAP PS

SAP Plant Maintenance

SAP Human Capital Management

SAP HCM / SAP HR

SAP SuccessFactors (Cloud)

SAP SF

SAP Investment Management

SAP IM

SAP Enterprise Asset Management

SAP EAM

SAP Financial Supply Chain Management

SAP FSCM

SAP Customer Relationship Management

SAP Cloud For Customer

SAP C4C

SAP Warehouse Management

SAP WM

SAP Extended Warehouse Management

SAP EWM 

SAP Supplier Relationship Management

SAP SRM

SAP Ariba Cloud Solutions

SAP ARIBA

SAP Advanced Planning & Optimization

SAP APO

SAP Business Planning and Consolidation

SAP BPC

SAP Transportation Management

SAP TM

SAP Treasury Management

SAP TRM

SAP Product Life Cycle Management

SAP PLM

SAP Banking

SAP Banking

SAP Environment, Health & Safety

SAP EHS

SAP Tekniske Moduler

Advanced Business Application Programming

SAP Security

SAP Security

SAP Basis

SAP Basis

SAP Business Intelligence/ Business Warehouse

SAP High Performance Analytics Appliance

SAP Business Planning and Consolidation

SAP BPC

SAP Application Link Enabling

SAP ALE

SAP Landscape Transformation

SAP LT

SAP Business Objects Data Services

SAP BODS

SAP Business Objects

SAP BO/BOBJ

SAP Netweaver

SAP Netweaver

SAP FIORI (user interface)

SAP FIORI

SAP Solution Manager

SAP SolMan

SAP Master Data Management

SAP MDM

SAP Business One

SAP Document Management System

SAP DMS

SAP Governance, Risk and Compliance

SAP GRC

SAP Testing

SAP Testing

SAP Cloud Platform

SAP Cloud

SAP Web Dynpro

SAP Web Dynpro

SAP Exchange infrastructure

SAP XI

Hurtig leveringstid af freelance SAP CO konsulenter

WE-CRUIT er en ambitiøs SAP/IT Freelance Partner, som sikrer, at der er taget professionelt hånd om hele rekrutterinsprocessen. Det er vigtigt for os, at I, som kunder, er involveret og løbende holdes opdateret, når vi er i dialog omkring konkrete SAP-ressourcer. Hos WE-CRUIT investerer vi tid i at lære vores kunder såvel som konsulenter, godt at kende, for at kunne hjælpe og sikre bedst muligt match for alle parter.

Vi tror på langsigtet personlige relationer kombineret med viden og forståelse for de IT ressourcer vores kunder kan have behov for.

Vi garanterer desuden en hurtig respons og afklaring indenfor blot 2 timer vedr. levering. Derudover levere vi profiler indenfor 48 timer og oftest tidligere – vi afstemmer forventninger og I vil løbende bliver opdateret omkring, hvor langt vi er i processen.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER