SAP MM konsulenter

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette SAP MM konsulent

Leder du efter en SAP MM konsulent?

SAP MM, også kaldet SAP Material Management, er et logistikmodul i SAP ERP-systemet, som hjælper virksomheden med styring af materialer og lager herunder salg, distribution, produktionsplanlægning, facility management og lagerstyring. SAP MM er altså et helt essentielt modul for at sikre virksomhedens logistik og distribution. En SAP-konsulent med betydelig erfaring inden SAP MM modulet er derfor en nødvendighed for at sikre stabil material management.

WE-CRUIT er en ambitiøs SAP / IT Freelance Partner, der hjælper jer med at få dækket jeres freelance IT-behov. Vores største force ligger i at løse større danske virksomheders behov for ekstern freelance arbejdskraft til specifikke projekter eller ad hoc udvikling.

I WE-CRUIT investerer vi tid i at lære vores kunder såvel som konsulenter godt at kende for på den måde at kunne sikre bedst mulige faglige- og personlige match for alle parter.

Skal vi hjælpe dig med at finde jeres næste SAP MM konsulent eller er du blot er nysgerrig omkring at høre mere om, hvordan vi kan understøtte jeres nuværende eller kommende freelance set-up, så kontakt os gerne.

Fordele ved en freelance SAP MM konsulent

Der er flere grunde til at benytte sig af en ekstern SAP MM Konsulent med hands-on erfaring indenfor SAP material management og logistic fremfor at ansætte en intern medarbejder.

Rekruttering af en ny medarbejder til en fast stilling, kan være en omfattende og tidskrævende proces. Spørgsmål som ”har vi overhovedet arbejdsopgaver nok på sigt til at udfylde en fuldtidsstilling eller hvad nu hvis markedet ændrer sig? etc.” er typisk noget, I som organisation, må forhold jer til.   

Derudover ved I måske allerede, at de specialistkompetencer, I mangler, vil være midlertidige og/eller at I blot mangler ekstra hænder i en tidsbegrænset periode.

Det kan derfor være fordelagtigt at benytte sig af freelance SAP MM konsulenter, som en fleksibel og agil justering af jeres ressourcer. I får derudover også tilført en ressource, som kan være med til at up skille interne medarbejdere i forhold til konsulentens erfaringer fra lignende IT-opgaver.

Når du samarbejder med WE-CRUIT kan du se frem til hurtig respons og på at modtage en afklaring om levering inden for blot 2 timer. Det er således en fleksibel og effektiv løsning, hvis du har brug for en SAP MM konsulent hurtigst muligt.

Kvalitetssikrede SAP MM konsulenter

WE-CRUIT kvalitetssikrer altid alle profiler gennem en grundig screeningsproces med interviews, indhentning af referencer og tjek af dokumenteret brancheerfaring. Det er vigtigt for os at sikre, at vores SAP MM konsulenter har de rette kompetencer, en bred faglig viden og evnen til at eksekvere. Vi holder løbende kurser og oplæg, så vores SAP MM konsulenter har en opdateret og ny viden inden for feltet.

Vi er i stand til at skabe de ideelle løsninger for vores kunder, fordi vi har et indgående kendskab til branchen. Vi har en stor ekspertise inden for både rekruttering og strategisk sparring/rådgivning, og vi prioriterer at sætte tid af til at forstå jeres virksomhed, processer og de projekter eller opgaver, I mangler hjælp til.

Det er vigtigt for os at sikre, at der er et fagligt match, men også at konsulenten har evnen til at lytte og sætte sig ind i jeres virksomhed, kultur samt metoder og processer.

Vores SAP-konsulenter holder til både lokalt i Danmark og globalt. Du kan med fordel også læse mere om nearshoring her

Database med +1.000 freelance SAP konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT/SAP freelance konsulenter, der er på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Derudover har vi i vores database over 1.000 freelance SAP konsulenter.

Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder. Udover rekrutteringsprocessen tilbyder vi også strategisk rådgivning og sparring, hvor vi hjælper dig med at gennemskue markedet i dag og fremadrettet, og hvordan det kan understøtte jeres vision.

Vores profiler har blandt andet erfaring inden for følgende SAP-områder:

SAP Funktionelle Moduler

(ECC Moduler, Industry Solutions og separate Business Suite products)

SAP Financial Accounting

SAP Controlling

SAP Material Management

SAP Sales & Distribution

SAP Logistics Execution

SAP Production Planning

SAP Quality Management

SAP Project System

SAP PS

SAP Plant Maintenance

SAP Human Capital Management

SAP HCM / SAP HR

SAP SuccessFactors (Cloud)

SAP SF

SAP Investment Management

SAP IM

SAP Enterprise Asset Management

SAP EAM

SAP Financial Supply Chain Management

SAP FSCM

SAP Customer Relationship Management

SAP Cloud For Customer

SAP C4C

SAP Warehouse Management

SAP WM

SAP Extended Warehouse Management

SAP EWM 

SAP Supplier Relationship Management

SAP SRM

SAP Ariba Cloud Solutions

SAP ARIBA

SAP Advanced Planning & Optimization

SAP APO

SAP Business Planning and Consolidation

SAP BPC

SAP Transportation Management

SAP TM

SAP Treasury Management

SAP TRM

SAP Product Life Cycle Management

SAP PLM

SAP Banking

SAP Banking

SAP Environment, Health & Safety

SAP EHS

SAP Tekniske Moduler

Advanced Business Application Programming

SAP Security

SAP Security

SAP Basis

SAP Basis

SAP Business Intelligence/ Business Warehouse

SAP High Performance Analytics Appliance

SAP Business Planning and Consolidation

SAP BPC

SAP Application Link Enabling

SAP ALE

SAP Landscape Transformation

SAP LT

SAP Business Objects Data Services

SAP BODS

SAP Business Objects

SAP BO/BOBJ

SAP Netweaver

SAP Netweaver

SAP FIORI (user interface)

SAP FIORI

SAP Solution Manager

SAP SolMan

SAP Master Data Management

SAP MDM

SAP Business One

SAP Document Management System

SAP DMS

SAP Governance, Risk and Compliance

SAP GRC

SAP Testing

SAP Testing

SAP Cloud Platform

SAP Cloud

SAP Web Dynpro

SAP Web Dynpro

SAP Exchange infrastructure

SAP XI

Hurtig leveringstid af freelance SAP MM konsulenter

WE-CRUIT er en ambitiøs SAP/IT Freelance Partner, som sikrer, at der er taget professionelt hånd om hele rekrutterinsprocessen. Det er vigtigt for os, at I, som kunder, er involveret og løbende holdes opdateret, når vi er i dialog omkring konkrete SAP-ressourcer. Hos WE-CRUIT investerer vi tid i at lære vores kunder såvel som konsulenter, godt at kende, for at kunne hjælpe og sikre bedst muligt match for alle parter.

Vi tror på langsigtet personlige relationer kombineret med viden og forståelse for de IT ressourcer vores kunder kan have behov for.

Vi garanterer desuden en hurtig respons og afklaring indenfor blot 2 timer vedr. levering. Derudover levere vi profiler indenfor 48 timer og oftest tidligere – vi afstemmer forventninger og I vil løbende bliver opdateret omkring, hvor langt vi er i processen.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER