SAP CRM konsulenter

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette SAP CRM konsulent

Leder du efter en SAP CRM konsulent?

SAP CRM står for Customer Relationship Management og er kendt som et integreret system, der hjælper virksomheden med at opnå deres forretningsmål samt udfører div. relevante opgaver relateret til virksomhedens kunder på en effektiv måde. CRM-systemer kan, ligesom alle andre IT-systemer, være komplekse at forstå og arbejde med, hvis du ikke har de nødvendige ressourcer. En SAP CRM konsulent vil kunne hjælpe dig med dit behov indenfor CRM paletten (Sales, Marketing, Analytics, Service, Web Channel, IC, Hybris etc.).

WE-CRUIT agerer som en ambitiøs SAP / IT Freelance Partner, der hjælper jer med at få dækket jeres IT-behov. Vi tilbyder løsninger inden for strategisk rådgivning og rekruttering, som vil kunne effektivisere og forenkle processerne i tæt samarbejde med jer.

Hos WE-CRUIT investere vi tid på at lære vores kunder såvel som konsulenter godt at kende, for at kunne hjælpe og sikre bedst muligt match for alle parter.

Vi tror på langsigtet personlige relationer kombineret med viden og forståelse for de IT ressourcer I kan have behov for.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi du mangler hjælp til at skaffe de nødvendige ressourcer eller blot er nysgerrig på at høre mere i forhold til jeres setup.

Fordele ved freelance SAP CRM konsulenter

Der er flere grunde til at benytte sig af en ekstern SAP CRM konsulent med hands-on erfaring indenfor SAP CRM, frem for at ansætte en intern medarbejder. Rekruttering af en ny medarbejder til en fast stilling kan være en omfattende og tidskrævende proces. Spørgsmål som –”har vi overhovedet arbejdsopgaver nok på sigt til at udfylde en fuldtidsstilling eller hvad nu hvis markedet ændre sig? etc.” er typisk noget I som organisation må forhold jer til.   

Oftest vil der være behov i en periode for at få konkrete specialist SAP kompetencer tilført, eller måske mangler I blot ekstra hænder i en tidsbegrænset periode. Det kan derfor være fordelagtigt at benytte sig af SAP freelance konsulenter, som en fleksible og dynamisk justering af jeres ressourcer. I får derudover også tilført en ressource, som kan være med til at upskille interne medarbejdere i forhold til konsulentens erfaringer fra lignende IT-opgaver.

Behovet kan være planlagt i Jeres pipeline eller akut opstået, men uanset årsag vil vi sammen med Jer tage en hurtig forventningsafstemning om opstart, onsite/remote, arbejdsopgaver mm.

Når du samarbejder med WE-CRUIT kan du se frem til hurtig respons og på at modtage en afklaring om levering inden for blot 2 timer. Det er således en fleksibel og effektiv løsning, hvis du har brug for en SAP konsulent hurtigst muligt.

Kvalitetssikrede SAP CRM profiler

Hos WE-CRUIT kvalitetssikrer vi vores profiler gennem en grundig screeningsproces og ved at indhente referencer og dokumenteret brancheerfaring. Det er vigtigt for os at sikre, at vores SAP CRM konsulenter har de rette kompetencer, en bred viden og evnen til at eksekvere. Vi holder løbende kurser og oplæg, så vores SAP CRM har en opdateret og ny viden inden for feltet.

Vi er i stand til at skabe de ideelle løsninger for vores kunder, fordi vi har et indgående kendskab til branchen. Vi har en stor ekspertise inden for både rekruttering og strategisk sparring/rådgivning, og vi prioriterer at sætte tid af til at forstå jeres virksomhed, processer og de projekter eller opgaver, I mangler hjælp til.

Vores SAP konsulenter holder til både lokalt i Danmark og globalt. Vi tilbyder vores kunder en bred palette af stærke og kompetente senior profiler, som kan hjælpe jer med forskellige SAP-løsninger.

Det er vigtigt for os at sikre, at der er et fagligt match, men også at konsulenten har evnen til at lytte og sætte sig ind i jeres virksomhed, kultur samt metoder og processer.

Hvad er SAP CRM?

SAP CRM står for Customer Relationship Management og er kendt som et integreret system der hjælper virksomheden med at opnå deres forretningsmål samt udfører div. relevante opgaver relateret til virksomhedens kunder på en effektiv måde. CRM-systemer kan, ligesom alle andre IT-systemer, være komplekse at forstå og arbejde med, hvis du ikke har de nødvendige ressourcer. En SAP CRM konsulent vil kunne hjælpe dig med dit behov indenfor CRM paletten (Sales, Marketing, Analytics, Service, Web Channel, IC, Hybris etc.).

WE-CRUIT agerer som en ambitiøs SAP / IT Freelance Partner, der hjælper jer med at få dækket jeres IT-behov uanset om det er et akut opstået eller planlagt. Vi tilbyder løsninger inden for strategisk rådgivning og rekruttering, som vil kunne effektivisere og forenkle processerne i tæt samarbejde med jer. Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi du mangler hjælp til at skaffe de nødvendige ressourcer eller blot hører mere omkring et setup i forhold til jeres behov.

Database med +1.000 freelance SAP konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT/SAP freelance konsulenter, der er på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Derudover har vi i vores database over 1.000 freelance SAP konsulenter.

Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder. Udover rekrutteringsprocessen tilbyder vi også strategisk rådgivning og sparring, hvor vi hjælper dig med at gennemskue markedet i dag og fremadrettet, og hvordan det kan understøtte jeres vision.

Vores profiler har blandt andet erfaring inden for følgende SAP-områder:

SAP Funktionelle Moduler

(ECC Moduler, Industry Solutions og separate Business Suite products)

SAP Financial Accounting

SAP FI

SAP Controlling

SAP CO

SAP Material Management

SAP Sales & Distribution

SAP Logistics Execution

SAP LE

SAP Production Planning

SAP Quality Management

SAP QM

SAP Project System

SAP PS

SAP Plant Maintenance

SAP Human Capital Management

SAP HCM / SAP HR

SAP SuccessFactors (Cloud)

SAP SF

SAP Investment Management

SAP IM

SAP Enterprise Asset Management

SAP EAM

SAP Financial Supply Chain Management

SAP FSCM

SAP Customer Relationship Management

SAP Cloud For Customer

SAP C4C

SAP Warehouse Management

SAP WM

SAP Extended Warehouse Management

SAP EWM 

SAP Supplier Relationship Management

SAP SRM

SAP Ariba Cloud Solutions

SAP ARIBA

SAP Advanced Planning & Optimization

SAP APO

SAP Business Planning and Consolidation

SAP BPC

SAP Transportation Management

SAP TM

SAP Treasury Management

SAP TRM

SAP Product Life Cycle Management

SAP PLM

SAP Banking

SAP Banking

SAP Environment, Health & Safety

SAP EHS

SAP Tekniske Moduler

Advanced Business Application Programming

SAP Security

SAP Security

SAP Basis

SAP Basis

SAP Business Intelligence/ Business Warehouse

SAP High Performance Analytics Appliance

SAP Business Planning and Consolidation

SAP BPC

SAP Application Link Enabling

SAP ALE

SAP Landscape Transformation

SAP LT

SAP Business Objects Data Services

SAP BODS

SAP Business Objects

SAP BO/BOBJ

SAP Netweaver

SAP Netweaver

SAP FIORI (user interface)

SAP FIORI

SAP Solution Manager

SAP SolMan

SAP Master Data Management

SAP MDM

SAP Business One

SAP Document Management System

SAP DMS

SAP Governance, Risk and Compliance

SAP GRC

SAP Testing

SAP Testing

SAP Cloud Platform

SAP Cloud

SAP Web Dynpro

SAP Web Dynpro

SAP Exchange infrastructure

SAP XI

Hurtig leveringstid af freelance SAP CRM konsulenter

WE-CRUIT er en ambitiøs SAP/IT Freelance Partner, som sikrer, at der er taget professionelt hånd om hele rekrutterinsprocessen. Det er vigtigt for os, at I, som kunder, er involveret og løbende holdes opdateret, når vi er i dialog omkring konkrete SAP-ressourcer. Hos WE-CRUIT investerer vi tid i at lære vores kunder såvel som konsulenter, godt at kende, for at kunne hjælpe og sikre bedst muligt match for alle parter.

Vi tror på langsigtet personlige relationer kombineret med viden og forståelse for de IT ressourcer vores kunder kan have behov for.

Vi garanterer desuden en hurtig respons og afklaring indenfor blot 2 timer vedr. levering. Derudover levere vi profiler indenfor 48 timer og oftest tidligere – vi afstemmer forventninger og I vil løbende bliver opdateret omkring, hvor langt vi er i processen.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER