SAP HANA konsulenter

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette SAP HANA konsulent

Mangler I en SAP HANA konsulent?

Hos WE-CRUIT agerer vi som din SAP Freelance Partner og samarbejder med dig om at finde den rette profil til det behov I står med i jeres virksomhed. Vi hjælper jer med at finde og rekruttere den rette freelance SAP HANA konsulent. Vi søger for, der er et stærkt fagligt match mellem jer og SAP HANA konsulenten, så I kan vide jer sikker på, at I får de helt rigtige kompetencer tilført jeres projekt eller de opgaver, I skal have løst.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan hjælpe med og hvordan vi løser opgaverne i samarbejde med jer.

Hvorfor benytte en freelance SAP HANA konsulent?

Der kan være flere grunde til at benytte en ekstern SAP konsulent med hands-on erfaring indenfor SAP HANA frem for at ansætte en ny intern medarbejder. Rekruttering af en ny medarbejder til en fast stilling kan være omfattende og tidskrævende proces. Dertil kan spørgsmål såsom –”har vi overhovedet arbejdsopgaver nok på sigt til at udfylde en fuldtidsstilling eller hvad nu hvis markedet ændre sig”? etc. være relevant at tage stilling til. Men der kan også blot være et behov for at få en helt særlig viden tilført i en kortere periode, derfor kan det være fordelagtigt at benytte sig af SAP freelance konsulenter som en fleksible justering af jeres IT-ressourcer.

Dertil får I også tilført en ressource som kan byde ind med erfaringer fra lignende opgaver som konsulenten har løst i samarbejde med andre virksomheder.
Behovet kan være planlagt i jeres pipeline eller akut opstået, men uanset årsag vil vi sammen med jer tage en hurtig forventningsafstemning om opstart, onsite/remote, arbejdsopgaver mm.

Når du samarbejder med WE-CRUIT kan du se frem til hurtig respons og på at modtage en afklaring om levering inden for blot 2 timer.

Det er således en fleksibel og effektiv løsning, hvis du har brug for en SAP konsulent her og nu.

Hvis I står og mangler specifikke SAP HANA kompetencer, vil et samarbejde med WE-CRUIT derfor være en optimal løsning for jer.

+1000 SAP konsulenter

Hos WE-CRUIT har vi en stor database med erfarne freelancere som løbende bliver udbygget. Vi har over 1000 SAP konsulenter både nationalt og globalt. Derfor er der rig mulighed for, at vi har netop den SAP HANA specialist, som du står og mangler. Vores SAP konsulenters ekspertiseområder er kan blandt andet være inden for SAP teknisk, funktionel arkitektur og design samt konfiguration og kundetilpasning af nye og eksisterende SAP løsninger.

Hos WE-CRUIT har vi et stort kendskab til IT-branchen og SAP, hvilket gør os i stand til at skabe de ideelle løsninger for vores kunder.
Vores ekspertise dækker over rekruttering, men også over strategisk rådgivning, hvor vi gerne giver vores bud på, hvordan markedet i dag og fremadrettet kan understøtte vores kunders vision og pipeline. Vi lægger vægt på og at prioriterer tid til at forstå de projekter eller opgaver, vores kunder mangler hjælp til.

Når vi rekrutterer SAP HANA konsulenter, er de igennem en grundig screeningsproces, og vi indhenter referencer samt dokumenteret brancheerfaring på dem. På denne måde kvalitetssikrer vi de SAP HANA konsulenter, vi tilbyder vores kunder.

Hvad er SAP HANA?

SAP HANA blev første gang introdukseret i 2011 og det man definere som en database (in-memory-database) teknologi. Det er i dag backend systemet, som mange de øvrige SAP software kører på her i blandt også SAP S4HANA. I 2015 blev det nye SAP system SAP S4HANA lanceret, som er et vidt forskelligt SAP system fra SAPHANA.

SAP HANA´s primære funktion som software er at gemme, og hente data som de forskellige applikationer anmoder om.  Men man kan altså ikke anvende SAP HANA til at udføre diverse business transaktioner, analyser og lignende. Mange virksomheder oplevede at SAPHANA databasen gjorder deres processer hurtigere og mere simpel.

Vores SAP HANA konsulenters ekspertområder

Et udpluk af de områder vores SAP konsulenter kan have erfaring inden for:

SAP Funktionelle Moduler

(ECC Moduler, Industry Solutions og separate Business Suite products)

SAP Financial Accounting

SAP Controlling

SAP Material Management

SAP Sales & Distribution

SAP Logistics Execution

SAP Production Planning

SAP Quality Management

SAP Project System

SAP PS

SAP Plant Maintenance

SAP Human Capital Management

SAP HCM / SAP HR

SAP SuccessFactors (Cloud)

SAP SF

SAP Investment Management

SAP IM

SAP Enterprise Asset Management

SAP EAM

SAP Financial Supply Chain Management

SAP FSCM

SAP Customer Relationship Management

SAP Cloud For Customer

SAP C4C

SAP Warehouse Management

SAP WM

SAP Extended Warehouse Management

SAP EWM 

SAP Supplier Relationship Management

SAP SRM

SAP Ariba Cloud Solutions

SAP ARIBA

SAP Advanced Planning & Optimization

SAP APO

SAP Business Planning and Consolidation

SAP BPC

SAP Transportation Management

SAP TM

SAP Treasury Management

SAP TRM

SAP Product Life Cycle Management

SAP PLM

SAP Banking

SAP Banking

SAP Environment, Health & Safety

SAP EHS

SAP Tekniske Moduler

Advanced Business Application Programming

SAP Security

SAP Security

SAP Basis

SAP Basis

SAP Business Intelligence/ Business Warehouse

SAP High Performance Analytics Appliance

SAP Business Planning and Consolidation

SAP BPC

SAP Application Link Enabling

SAP ALE

SAP Landscape Transformation

SAP LT

SAP Business Objects Data Services

SAP BODS

SAP Business Objects

SAP BO/BOBJ

SAP Netweaver

SAP Netweaver

SAP FIORI (user interface)

SAP FIORI

SAP Solution Manager

SAP SolMan

SAP Master Data Management

SAP MDM

SAP Business One

SAP Document Management System

SAP DMS

SAP Governance, Risk and Compliance

SAP GRC

SAP Testing

SAP Testing

SAP Cloud Platform

SAP Cloud

SAP Web Dynpro

SAP Web Dynpro

SAP Exchange infrastructure

SAP XI

Find din SAP HANA konsulent hos WE-CRUIT

Ønsker du at indgå et samarbejde eller blot høre nærmere om hvorfor vores kunder og konsulenter vælger WE-CRUIT, er du velkommen til at kontakte os.

Hos WE-CRUIT sikrer du dig en hurtig og effektiv rekrutteringsproces, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten af de SAP konsulenter, vi tilbyder vores kunder.

Udover SAP konsulenter tilbyder vi hos WE-CRUIT mere end 5000 Senior IT freelance konsulenter, som har erfaring inden for stort set alle slags IT områder og opgaver.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER