SAP S/4HANA Konsulenter

WE-CRUIT jeres virksomhed med den rette SAP S/4HANA-Konsulent

Mangler du en SAP S/4HANA-Konsulent?

Leder du efter en dygtig, ekstern SAP S/4HANA- konsulent til dit projekt eller virksomhed? WE-CRUIT leverer eksterne SAP- Konsulenter og vi fungerer, som din rekrutteringspartner. Vi sikrer dig en hurtig og effektiv proces og, at der er et stærkt fagligt såvel som personligt match mellem jeres virksomhed og SAP- konsulenten. Hvis du er på udkig efter kompetencer inden for SAP S/4HANA, så er du velkommen til at kontakte os og vi vil hjælpe dig med at finde den bedste konsulent til rollen.

Hvorfor bruge en freelance S/4HANA SAP- Konsulent?

Der er flere grunde til at benytte en ekstern SAP- konsulent med hands-on erfaring indenfor S/4HANA frem for at ansætte en intern medarbejder. Rekruttering af en ny medarbejder til en fast stilling kan være en omfattende og tidskrævende proces. Spørgsmål som ”har vi overhovedet arbejdsopgaver nok på sigt til at udfylde en fuldtidsstilling eller, hvad nu hvis markedet ændrer sig? osv.”, er spørgsmål som de fleste af vores kunder har stillet sig selv ved ressourcemangel.

Derfor kan det være fordelagtigt at benytte sig af SAP freelance konsulenter som en fleksible justering af jeres ressourcer. Dertil får I også tilført en ressource som kan byde ind med erfaringer fra lignende opgaver, som konsulenten har løst i samarbejde med andre virksomheder, og derved upkvalificere jeres interne medarbejdere.

Behovet kan være planlagt i jeres pipeline eller akut opstået, men uanset årsag, vil vi sammen med jer tage en hurtig forventningsafstemning om opstart, onsite/remote, arbejdsopgaver mm.

Når du samarbejder med WE-CRUIT, kan du se frem til hurtig respons og til at modtage en afklaring om levering inden for blot 2 timer. Det er således en fleksibel og effektiv løsning, hvis du har brug for en SAP- konsulent her og nu.

+1.000 SAP freelance konsulenter

WE-CRUIT har en stor database med erfarne SAP/IT freelancere. Vi har +1.000 SAP- konsulenter både nationalt og globalt og +5.000, som dækker mere bredt indenfor andre teknologier.

Vi kan derfor hurtigt være i dialog med en SAP specialist, som kan dække det hul, I står med i jeres ressourceplanlægning. Vores SAP- konsulenters ekspertiseområder kan blandet andet være inden for det tekniske, men også indenfor det funktionelle, på arkitektur og design eller konfiguration og kundetilpasning af nye og eksisterende SAP- løsninger.

Hos WE-CRUIT har vi et stort kendskab til IT-branchen og SAP, hvilket gør os i stand til at skabe de ideelle løsninger sammen med vores kunder og konsulenter.

Vores ekspertise dækker over rekruttering af freelance ressourcer, men vi tilbyder også strategisk rådgivning omkring hvordan markedet i dag og fremadrettet kan understøtte vores kunders vision. Vi lægger vægt på og prioriterer at sætte tid af til at forstå de projekter, IT-opgaver eller processer, vores kunder mangler hjælp til.

Når vi rekrutterer senior SAP / IT- konsulenter, er de igennem en grundig screeningsproces og vi indhenter blandt andet referencer og har flere dialoger med konsulenterne. På denne måde kvalitetssikrer vi de konsulenter, vi tilbyder vores kunder.

Kort om SAP S/4 HANA

Som en del af den nødvendige udviklingen og digitalisering flytter SAP sin platform til S/4HANA, og derfor ophører supporten af de tidligere SAP ERP– teknologier i 2027.

Hvor tidligere versioner af SAP ERP har haft større fokus på områder såsom registrering og dataopsamling, giver den nye S/4HANA platform rig mulighed for at udnytte den indsamlede data-information i form af teknologier såsom Machine Learning, AI og et helt nyt bruger interface med adgang til interaktiv rapportering.  

Nye forretningsmodeller vil blive skabt på baggrund af digitalisering og anvendelse af de nye teknologiske muligheder, som er nødvendig for at opnå konkurrencemæssige fordel rettet på fremtiden.   

Ved flytning til en ny og mere fremtidssikret platform, vil en migrering til S/4 HANA kræve mange både tekniske såvel som funktionelle ændringer.

En konvertering er derfor en optimal mulighed for at kigge nærmere ind i det eksisterende setup for at optimere forretningsprocesserne og overgå til en mere fleksibel bruger interface (Fiori).

Ved migreringen til S/4HANA vil der kunne opnås simplificering af de eksisterende forretningsprocesser og forøget hastighed.

Bruger interfacet Fiori giver brugeren mulighed for at tilgå applikationer på en helt ny måde baseret på procesorienteret apps og Dashboards.

Vores SAP- Konsulenters ekspertområder

Vores SAP-konsulenter har erfaring indenfor indenfor ECC Moduler, Industry Solutions og separate Business Suite produkter etc. som eksempelvis:

SAP Funktionelle Moduler

(ECC Moduler, Industry Solutions og separate Business Suite products)

SAP Financial Accounting

SAP Controlling

SAP Material Management

SAP Sales & Distribution

SAP Logistics Execution

SAP Production Planning

SAP Quality Management

SAP Project System

SAP PS

SAP Plant Maintenance

SAP Human Capital Management

SAP HCM / SAP HR

SAP SuccessFactors (Cloud)

SAP SF

SAP Investment Management

SAP IM

SAP Enterprise Asset Management

SAP EAM

SAP Financial Supply Chain Management

SAP FSCM

SAP Customer Relationship Management

SAP Cloud For Customer

SAP C4C

SAP Warehouse Management

SAP WM

SAP Extended Warehouse Management

SAP EWM 

SAP Supplier Relationship Management

SAP SRM

SAP Ariba Cloud Solutions

SAP ARIBA

SAP Advanced Planning & Optimization

SAP APO

SAP Business Planning and Consolidation

SAP BPC

SAP Transportation Management

SAP TM

SAP Treasury Management

SAP TRM

SAP Product Life Cycle Management

SAP PLM

SAP Banking

SAP Banking

SAP Environment, Health & Safety

SAP EHS

SAP Tekniske Moduler

Advanced Business Application Programming

SAP Security

SAP Security

SAP Basis

SAP Basis

SAP Business Intelligence/ Business Warehouse

SAP High Performance Analytics Appliance

SAP Business Planning and Consolidation

SAP BPC

SAP Application Link Enabling

SAP ALE

SAP Landscape Transformation

SAP LT

SAP Business Objects Data Services

SAP BODS

SAP Business Objects

SAP BO/BOBJ

SAP Netweaver

SAP Netweaver

SAP FIORI (user interface)

SAP FIORI

SAP Solution Manager

SAP SolMan

SAP Master Data Management

SAP MDM

SAP Business One

SAP Document Management System

SAP DMS

SAP Governance, Risk and Compliance

SAP GRC

SAP Testing

SAP Testing

SAP Cloud Platform

SAP Cloud

SAP Web Dynpro

SAP Web Dynpro

SAP Exchange infrastructure

SAP XI

Find din SAP S/4HANA konsulent hos WE-CRUIT

Ønsker du at indgå et samarbejde eller blot høre nærmere om, hvorfor vores kunder og konsulenter vælger WE-CRUIT, er du velkommen til at kontakte os.

Hos WE-CRUIT får du en hurtig og effektiv rekrutteringsproces, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten af de SAP konsulenter, vi tilbyder. Udover SAP konsulenter, har vi også mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, som har erfaring inden for stort set alle slags IT- områder og opgaver.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER