IT-konsulenter

WE-CRUIT hjælper med rekruttering af IT-konsulenter

Vi matcher virksomhed og IT-konsulent

Har I brug for en IT-konsulent til at løfte opgaver eller projekter i jeres organisation? Hos WE-CRUT har vi en stor database med kvalificerede og dygtige freelance IT-konsulenter. Vi fungerer som jeres rekrutteringspartner, der skaffer de nødvendige ressourcer, og vi sikrer jer et præcist match og en effektiv proces i høj kvalitet.

Hos WE-CRUIT sørger vi for, at der er et stærkt fagligt match mellem IT-konsulenten og din virksomhed. Vi investerer tid i at forstå jeres processer og de projekter eller opgaver, I mangler hjælp til. Vores fineste opgave er at sikre, at IT-konsulenten besidder netop den viden og har de kompetencer, I mangler. Så uanset hvilken IT rekruttering I har behov for, er vi sikre på, at vi kan hjælpe jer med at finde det helt rigtige match. 

Software solutions

AI & Machine Learning

At finde den ideelle konsulent

Jagten efter den ideelle kandidat kan være svær – men den kan og skal aldrig forsømmes. Det handler om at finde en kandidat med den rigtige faglige, personlige og erfaringsmæssige bagage.

Vores IT-konsulenter er igennem en grundig screeningsproces inden vi rekrutterer dem. Som yderligere kvalitetssikring indhenter vi altid referencer og får dokumenteret brancheerfaring. Vi prioriterer altid en løbende dialog med vores IT-konsulenter og sørger for, at de har den nyeste viden inden for feltet. Det gør vi  ved at tilbyde sparring, coaching, kurser og oplæg. Så kan du vide dig sikker på, at vores profiler har opdateret viden inden for feltet.

Fordelene ved at rekruttere ekstern arbejdskraft er mange. Kandidater, der kommer ind i en organisation udefra, kommer med nye måder at anskue tingene på. De kommer med tilgange, som I måske ikke selv havde overvejet eller anset som frugtbare. Konsulenter har viden og erfaring fra flere forskellige virksomheder og forskellige måder at gøre tingene på. Af denne grund vil I opleve at arbejde sammen med en IT-konsulent, som er omstillingsparat og hurtig til at sætte sig ind i jeres specifikke behov.

Freelancepartner med +5.000 IT-konsulenter

Én af vores største assets er, at vi i WE-CRUIT kan tilbyde det absolut stærkeste felt af IT-konsulenter inden for en bred palette af ekspertiseområder, og med over 5.000 konsulenter i vores lokale- og globale netværk kan vi altid finde en konsulent, der kan løse jeres opgaver. Uanset opgavens omfang og jeres specifikke IT strategi.

Med +10 års erfaring har vi et indgående kendskab til branchen, hvilket gør os i stand til at se de ideelle løsninger for jer. Udover rekrutteringsprocessen, tilbyder vi også strategisk rådgivning og sparring omkring markedet i dag og fremadrettet, og hvordan det kan understøtte jeres virksomheds vision.

Bred vifte af ekspertiseområder inden for IT

IT-branchen er i rivende udvikling, og er også et meget omskifteligt og agilt felt, hvor der hele tiden opstår nye behov. Inden for IT-branchen findes der derfor mange specifikke roller og områder. Det kan være du mangler hjælp til noget helt specifikt?

Om det er hjælp inden for IT infrastruktur og operationelle roller som security eller cloud, eller om det er inden for mere visuelt orienterede felter som UX og UI design, har vi konsulenter i vores netværk, der vil kunne hjælpe dig.

Samtidig kan vi også tilbyde softwareudviklere, konsulenter inden for projektledelse som eksempelvis Scrum Master, Agile Coach, SAFe konsulenter og Release Train Engineers. Hvis du er mere på interesseret i konsulenter inden for Archictecture, Test & Quality eller AI & Machine Learning, kan vi også afhjælpe disse behov.

I listen ovenfor finder du et overblik over de roller og områder vores eksterne IT-konsulenter har spidskompetencer inden for.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis det du mangler hjælp til, ikke fremgår af listen.

Skaf de nødvendige IT-ressourcer

WE-CRUIT er vi klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette freelance IT-konsulent. I er mere end velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller blot ønsker at høre mere om WE-CRUIT og mulighederne for at indgå samarbejde.

Vi tror på, at det bedste samarbejde sker på et grundlag af langsigtede personlige relationer. Dét, kombineret med viden og forståelse for IT rekruttering og de ressourcer vores kunder har behov for, er hvorfor vores kunder vælger os.

Vi garanterer en hurtig respons og afklaring inden for kun 2 timer vedr. levering. Derudover leverer vi profiler indenfor 48 timer og oftest tidligere – vi afstemmer forventninger og I vil løbende bliver opdateret omkring, hvor langt vi er i processen.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER