Azure Konsulent

Vi kender jeres næste Azure Konsulent

close-up-male-hands-using-laptop-home

Søger I efter jeres næste Azure Konsulent?

Hvis jeres virksomhed er Microsoft brugere, så er I højst sandsynligt også brugere af Azure til jeres Cloud services, eller planlægger at blive det. Der er mange umiddelbare fordele ved Azure – herunder stor skalerbarhed, et bredt udvalg af cloud tjenester og værktøjer, mulighed for hybride cloudløsninger, sikkerhed og compliance, samt gode integrationsmuligheder med resten af Microsoft-verdenen.

Hos WE-CRUIT har vi et netværk på mere end 5.000 IT-konsulenter. Samtidig har vi +10 års erfaring med rekruttering, hvor vi har opbygget processer, som sikrer en kvalitetsoptimeret og transparent oplevelse for vores kunder. På denne baggrund føler vi os faktisk sikre i at sige, at vi kan bistå jeres organisation med at finde den helt rigtige freelance Azure consultant til jeres behov.

Hvad laver en Azure Konsulent?

En Azure konsulent er specialiseret i at hjælpe virksomheder med at implementere og administrere Azure-cloudløsninger til bedst muligt at udnytte Azure-platformen. Opgaverne vil typisk være rettet mod:  

  • Planlægning og design. Det kan være design af netværk, oprettelse af virtuelle maskiner, implementering af sikkerhedsforanstaltninger. 
  • Implementering: herunder oprettelse af virtuelle maskiner, konfiguration af netværk og sikkerhed, integration af tredjepartsapplikationer og meget mere. 
  • Administration: det kan være vedligeholdelse af løsningen og overvågning af systemets ydeevne, optimering af ressourceforbrug og sikkerhed, og sikring af at systemet altid er opdateret og sikkert. 

I sidste ende er en Azure konsulent en værdifuld ressource for organisationer, der ønsker at maksimere deres investering i Azure-cloudløsninger og opnå større fleksibilitet, pålidelighed og sikkerhed. 

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Kontakt WE-CRUIT i dag for det rette match

Hos WE-CRUIT prioriterer vi en ærlig dialog med vores konsulenter og kunder om et projekts muligheder og begrænsninger. Vi har en tilgang, der er baseret på personlige relationer og ærlige samtaler om kompetenceområder, så vi på den måde kan skabe det bedste match for begge parter.

Din kandidat vil derfor altid være screenet og profilmatchet grundigt. Vi garanterer samtidig, at I altid modtager afdækkede og relevante CV’er på IT freelance konsulenter inden for 48 timer.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER