Freelance IT Projektleder

Hos WE-CRUIT finder vi jeres næste freelance IT-projektleder

side-view-cropped-unrecognizable-business-people-working-common-desk

Søger jeres organisation en freelance IT-projektleder?

Vores IT-projektledere er igennem en grundig screeningsproces inden vi rekrutterer dem. Som en yderligere kvalitetssikring indhenter vi altid referencer og får dokumenteret brancheerfaring. 

Hos WE-CRUIT sørger vi for, at der er et stærkt fagligt match mellem projektlederen og din virksomhed. Vi investerer tid i at forstå jeres processer og de projekter eller opgaver, I mangler hjælp til. Vores fineste opgave er at sikre, at projektlederen besidder den viden og har de kompetencer, I mangler, så jeres projekt når sikkert i mål. 

Hvad er en IT-projektleder?

Projektlederen har det overordnede ansvar for at planlægge, organisere og afvikle et specifikt IT-projekt. En projektleder kan også have et særligt kompetenceområde, som f.eks. projektledelse inden for infrastruktur, HR,  security, EU-udbud eller service delivery.

En IT-projektleder kan også arbejde udfra forskellige metodikker såsom Stagegate, Prince, Waterfall eller agile metoder såsom SCRUM, Kanban eller SAFe. 

Som projektleder har man ansvar inden for organisatoriske områder som kommunikation og ledelse, da uddelegering af opgaver, vejledning og ledelse af teamet er en af de mest centrale opgaver.  

IT-projektlederen skal også have teknisk indsigt i det specifikke IT-område, der arbejdes med, da denne skal kunne videreformidle mulighed og begrænsninger ved projektet til kunder.  

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Kontakt WE-CRUIT i dag for det rette match

Ønsker du at høre om mulighederne for at finde jeres næste freelance IT projektleder hos WE-CRUIT, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vores filosofi er baseret på ærlige forhold med vores konsulenter og en løbende dialog med vores kunder, så vi altid på den mest transparente vis kan levere det bedste match for begge parter. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at vi kan levere den rette IT projektleder til din organisations projekt.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER