Windows Konsulent

Vi kender jeres næste Windows AI/ML Konsulent

close-up-male-hands-using-laptop-home

Søger I efter jeres næste Windows Konsulent?

Machine learning spiller en stadig større rolle i dagens teknologiske landskab og anvendes i en bred vifte af industrier og applikationer, herunder sundhedsvæsen, finans, detailhandel, transport og meget mere. Det muliggør automatisering, forbedret beslutningstagning og opnåelse af indsigt fra store mængder data. 
AI (Artificial Intelligence) og machine learning er generelle teknologier, der ikke er specifikt bundet til Windows-operativsystemet. Dog har Microsoft udviklet forskellige værktøjer, tjenester og rammer, der gør det muligt at arbejde med AI og machine learning på Windows-platformen som f.eks. Azure Machine learning, Windows machine learning, Cognitive Services og AI Platform.

Hos WE-CRUIT har vi et netværk på mere end 5.000 IT-konsulenter. Samtidig har vi +10 års erfaring med rekruttering, hvor vi har opbygget processer, som sikrer en kvalitetsoptimeret og transparent oplevelse for vores kunder. På denne baggrund føler vi os faktisk sikre i at sige, at vi kan bistå jeres organisation med at finde den helt rigtige Windows konsulent til jeres behov.

Hvad kan en Windows AI/ML Konsulent hjælpe med?

En Windows konsulent er specialiseret i at levere rådgivning, ekspertise og implementering af AI- og machine learning-løsninger ved hjælp af Microsoft-teknologier og værktøjer. Konsulentens rolle kan variere afhængigt af kundens behov og projektets omfang, men typiske opgaver og ansvarsområder for en Microsoft AI- og machine learning-konsulent kan være: 

  • Kravsanalyse og løsningsdesign: En konsulent arbejder tæt sammen med kunder for at forstå deres forretningsmæssige behov og identificere mulige anvendelser af AI og machine learning 
  • Teknisk rådgivning og arkitektur: En konsulent giver teknisk rådgivning om valg af passende Microsoft AI- og machine learning-teknologier og værktøjer, der passer til kundens behov. 
  • Udvikling og implementering: En konsulent er ansvarlig for at implementere AI- og machine learning-modeller ved hjælp af relevante Microsoft-teknologier som Azure Machine Learning, Azure Cognitive Services, TensorFlow, ONNX, etc 
  • Dataforberedelse og -analyse: En konsulent arbejder med kundens data og sørger for, at det er klar til brug i machine learning-modeller. 
  • Test og evaluering: En konsulent udfører test og evaluering af AI- og machine learning-løsninger for at sikre deres nøjagtighed, effektivitet og ydeevne. 

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Kontakt WE-CRUIT i dag for det rette match

Hos WE-CRUIT prioriterer vi en ærlig dialog med vores konsulenter og kunder om et projekts muligheder og begrænsninger. Vi har en tilgang, der er baseret på personlige relationer og ærlige samtaler om kompetenceområder, så vi på den måde kan skabe det bedste match for begge parter.

Din kandidat vil derfor altid være screenet og profilmatchet grundigt. Vi garanterer samtidig, at I altid modtager afdækkede og relevante CV’er på IT freelance konsulenter inden for 48 timer.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER