Programme Management

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette Programme Management konsulent

beautiful-young-woman-home-office-working-from-home-teleworking-concept

Mangler I en freelance Programme Manager?

WE-CRUIT har sit speciale i at bistå virksomheder i jagten på den helt rigtige freelance konsulent. Vi har flere års erfaring med netop IT-rekruttering, og står altid klar til at finde den rette Programme Manager til jeres organisation. Programme Management konsulenter har indflydelse i jeres organisations strategiske mål og aktiviteter, og det er derfor vigtigt, at finde en der matcher jeres virksomheds personlighed.
Hvis du ønsker at få en uddybende snak om, hvordan vores rekrutteringsproces kan hjælpe jer med at finde den rette freelance Programme Manager, så kontakt os endelig.

Hvorfor er det vigtigt med en dygtig programme manager?

En programme management konsulent spiller en vigtig rolle i at sikre, at jeres organisations strategiske mål opnås ved at styre og koordinere flere projekter og aktiviteter på tværs af organisationen.

Programme manageren arbejder tæt sammen med projektkoordinatorer og projektledere for at sikre, at projekterne er i overensstemmelse med organisationens mål og strategi.

Og derfor er det også vigtigt at programme manageren besidder nogle af følgende faglige kompetencer: 

  • Udvikling af strategisk planlægning 
  • Styring af projekter i samarbejder med andre interessenter 
  • Risikostyring 
  • Ressourcestyring 
  • Kommunikation og samarbejde


Overordnet set
er en freelance programme management konsulentens fineste opgave at levere forretningsværdi ved at sikre, at flere projekter og aktiviteter arbejder sammen mod en fælles vision og mål, samtidig med at ressourcerne udnyttes optimalt – og risici er håndteret på tværs af organisationen.
 

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Levering af Programme Management konsulenter inden for 48 timer

Hos WE-CRUIT tilbyder vi en leveringstid på IT konsulenter på 48 timer. Udover dette prioriterer vi altid en løbende dialog med såvel konsulent som kunde, så alle parter altid føler sig opdateret og inkluderet i processen. Udover programme managers har WE-CRUIT også et netværk på mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, som besidder erfaring inden for stort set alle slags IT-opgaver.

Ønsker du at høre nærmere om vores organisation og måde at gøre tingene på, eller mulighederne for samarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER