SAFe Project Manager

Vi kender jeres næste SAFe Project Management konsulent

close-up-male-hands-using-laptop-home

Hvad kan en freelance SAFe Project Manager hjælpe med? 

Hvis I har implementeret SAFe-principperne i jeres organisation og har brug for SAFe project manage´ment, så vil I møde en erfaren projektleder, der kan tage ansvaret for at styre og koordinere flere agile teams.

Personen vil kunne facilitere agile ceremonier som sprint planlægning, daglige stand-up møder, retrospektiver og demoer. 

SAFe Project Management konsulentens rolle

SAFe Project Manageren vil også kunne styre og prioritere backloggen, samt planlægge og koordinere releases og iterationer.

SAFe Project Management konsulenten indgår i et samarbejde med produktstyrings- og udviklingsteamene for at sikre, at arbejdet udføres i overensstemmelse med jeres krav og forventninger. 

Kommunikation og samarbejde med interessenter på flere niveauer er en vigtig del af projektledelsen og project manageren vil derfor arbejde intenst med netop stakeholder management for at sikre, at projektet er godt forankret i jeres organisation og er støttet af alle nødvendige parter.  

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Kontakt WE-CRUIT i dag for den rette SAFe Project Manager

Hvis du ønsker at høre mere om muligheden for at indgå samarbejde, eller høre mere om hvorfor vi kan levere den helt rette SAFe manager til jer, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ved siden af en stor database med SAFe project managers, har vi i vores netværk en bred palette af Senior IT freelance konsulenter, som har erfarng inden for stort set alle slags IT områder.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER