DevOps Manager

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette DevOps manager

beautiful-young-woman-home-office-working-from-home-teleworking-concept

Mangler I en kompetent DevOps Manager?

Hvis I mangler hjælp til at finde den rette freelance DevOps Manger, kan vi hjælpe. WE-CRUIT er specialiseret i rekruttering af freelance IT konsulenter. Vi har et bredt netværk af konsulenter indenfor hele IT-paletten, så uanset om DevOps Manageren skal være velbevandret i et eller flere bestemte DevOps værktøjer om f.eks. Jenkins, Docker, Kubernetes, Cucumber eller lign. så finder vi vedkommende. 

I er velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker at høre mere om mulighederne.

Hvad er en DevOps Manager?

DevOps er et sammensat ord og henviser til kombinationen af softwareudvikling (Dev for Development) og IT-drift (Ops for Operations). Har du en virksomhed som trives godt med standardsystemer og kan nøjes med at samle udviklinger til bunke og måske kun frigive dem kvartalsvis eller halvårligt, så har du IKKE brug for en DevOps manager.

Har du derimod en virksomhed, hvor der stilles krav fra både interne og eksterne stakeholders om løbende og hyppige opdateringer af jeres digitaliseringsløsnigner, så kan en DevOps manager hjælpe virksomheder med at implementere et agilt udviklings setup, hvor der er fokus på time to market, hurtig reaktionstid på ønsker til nyudvikling, korte beslutningsprocesser og hyppige udrulninger.   

En DevOps manager agerer på mange måder som projektleder, og derfor er en af de vigtigste opgaver for en DevOps Manager er at kunne tage ansvar for personlige relationer på teamet, monitorere projektets fremgang, samt at sikre, at produktet lever op til de påkrævede standarder.

Derfor varetager den gode DevOps konsulent altså implementeringen og håndteringen af løsninger, og står med det endegyldige ansvar for at løsningerne bliver leveret succesfuldt og i tide.

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Levering af DevOps konsulenter inden for 48 timer

Hos WE-CRUIT tilbyder vi en leveringstid på IT konsulenter på 48 timer. Udover dette prioriterer vi altid en løbende dialog med såvel konsulent som kunde, så alle parter altid føler sig opdateret og inkluderet i processen. Udover DevOps konsulenter har WE-CRUIT også et netværk på mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, som besidder erfaring inden for stort set alle slags IT-opgaver.

Ønsker du at høre nærmere om vores organisation og måde at gøre tingene på, eller mulighederne for samarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER