Release Train Engineer/ Manager

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette Release Train Engineer / Manager

Mangler I en Release Train Engineer/ Manager?

WE-CRUIT specialiserer sig i at bistå virksomheder i jagten på den helt rigtige freelance konsulent. Vi har flere års erfaring med netop IT-rekruttering, og står altid klar til at finde den rette Release Train Engineer til jeres organisation. Release Train Engineers arbejder på tværs af forskellige teams i organisationer, og derfor er det vigtigt at finde en der matcher jeres virksomheds personlighed.

Hvis du ønsker at få en uddybende snak om, hvordan vores rekrutteringsproces kan hjælpe jer med at finde den rette freelance Release Train Engineer, så kontakt os endelig.

En RTE bidrager med:

En Release Train Engineer (RTE) er en nøgleperson i en SAFe-implementering, der sikrer, at agile teams fungerer effektivt sammen og leverer værdi til jer, kunder og stakeholders.

I har brug for en RTnår der er behov for en agil facilitator til at sikre at en SAFe-team fungerer tværs af forskellige teams, afdelinger og geografiske placeringerOfte vil det være i storskala projekter.  

  • Koordinering af agile teams 
  • Planlægning af Program Increment (PI) 
  • Risikostyring 
  • Coaching og træning 
  • Kommunikation
  • Continuous improvement (CI) 


Samlet set kan en RTE hjælpe med at sikre, at din organisation implementerer SAFe korrekt, og at alle teammedlemmer er synkroniserede og på samme side. Dette kan hjælpe med at øge effektiviteten, forbedre kvaliteten af arbejdet og levere mere værdi til kunder og stakeholders.
 

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Kontakt WE-CRUIT i dag for det rette match

Ønsker du at høre om mulighederne for et samarbejde, eller blot have en uforpligtende snak om hvorfor vores kunder og konsulenter vælger WE-CRUIT, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos WE-CRUIT har vi flere års erfaring med en bred palette af IT-konsulenter.

Vi prioriterer en løbende dialog med vores kunder og et ærligt forhold med vores konsulenter, så vi altid kan levere det bedst mulige match for begge parter. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at vi kan levere den rette release train engineer til din organisations projekt.  

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER