Freelance Scrum Master

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette Scrum Master

closeup-hands-typing-keyboard

Mangler jeres organisation den helt rigtige Scrum Master?

En dygtig Scrum Master servicerer et team på mange områder. Scrum Masteren arbejder som servant leader, teacher, facilicator og coach, og den erfarne Scrum Master har afgørende effekt på et teams succes. Derfor er det essentielt at lægge et godt forarbejde i matchet mellem virksomhed og freelance Scrum Masteren.

Vi har +10 års erfaring, hvor vi har opbygget processer, som sikrer den bedst mulige og mest transparente oplevelse for vores kunder. Det er på denne baggrund, at vi føler os sikre i at sige, at vi kan hjælpe jeres organisation med at finde den helt rigtige Scrum Master.

Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål eller blot ønsker en snak om, hvordan vores processer kan hjælpe netop jer med at finde den rette Scrum Master til den rolle, I efterspørger.

Hvad laver en Scrum Master?

For at forstå en Scrum Masters rolle, er det vigtigt at vide, hvad Scrum i første omgang refererer til. Scrum er overordnet set et rammeværk for projektledelse, specielt benyttet inden for IT-feltet. Scrum er designet til teams, hvis medlemmer hver især sætter mål, der ofte kan udføres inden for en kort tidsbegrænset periode – kaldet sprints.

En Scrum Master er en slags projektleder, der faciliterer og planlægger møder, sætter agendaen for disse møder, uddelegerer ansvarsområder og selvfølgelig sørger for, at der bliver fulgt igennem på alt dette. Samtidig med dette coacher Scrum Masteren teamet på både hold- og individplan.
Den gode Scrum Master skal derfor skulle kunne overskue komplekse situationer med mange bevægende dele, da denne i sidste ende står som hovedansvarlig for, at de enkelte sprints gennemføres succesfuldt.

Den dygtige Scrum Master skaber ejerskab, selvstændighed, engagement og motiverer til innovation og udvikling og står til rådighed for teamet og product manageren. 

 

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Kontakt WE-CRUIT i dag for det rette match

WE-CRUIT prioriterer altid en åben dialog med konsulenter såvel som kunder. Vores tilgang er baseret på personlige relationer og ærlige samtaler om kompetenceområder, så vi kan lave det bedst mulige match for alle parter.

Derfor vil du opleve en grundigt profilundersøgt og -matchet kandidat, hvis du vælger at benytte WE-CRUIT til at finde din organisations næste scrum master. Vi garanterer i øvrigt en hurtig respons og garanterer, at I modtager afdækkede og relevante CV’er på IT freelance konsulenter inden for 48 timer.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER