Freelance Data Architect

Vi kender jeres næste Data Architect

close-up-male-hands-using-laptop-home

Søger I efter jeres næste Data Architect?

Dataarkitektur er afgørende for at etablere en pålidelig, struktureret og sammenhængende tilgang til datahåndtering, der understøtter organisationens behov for beslutningsstøtte, effektivitet og konkurrencedygtighed. Det giver en solid grund for at udnytte data som en strategisk aktiv og maksimere værdien af organisationens information.

Hos WE-CRUIT har vi et netværk på mere end 5.000 IT-konsulenter. Samtidig har vi +10 års erfaring med rekruttering, hvor vi har opbygget processer, som sikrer en kvalitetsoptimeret og transparent oplevelse for vores kunder. På denne baggrund føler vi os faktisk sikre i at sige, at vi kan bistå jeres organisation med at finde den helt rigtige freelance Data Architect til jeres behov.

Hvad kan en Data Architect hjælpe med?

Den dygtige freelance data architect hjælper med at skabe en struktureret og sammenhængende tilgang til indsamling, lagring, behandling og styring af data i organisationen. 

Typiske opgaver for en dataarkitekt kan inkludere:  

  • Datastrategi og planlægning: Dataarkitekten udvikler og implementerer en overordnet datastrategi, der er i overensstemmelse med organisationens forretningsmål. 
  • Dataarkitekturdesign: Dataarkitekten er ansvarlig for at designe en dataarkitektur, der støtter organisationens behov for dataindsamling, -integration, -opbevaring og -distribution. 
  • Dataintegration: Dataarkitekten identificerer og implementerer strategier og teknologier til dataintegration på tværs af forskellige datakilder og systemer. 
  • Datastyring og -kvalitet: Dataarkitekten udvikler politikker og procedurer for at sikre datakvalitet og datavalidering.
  • Samarbejde og rådgivning: Dataarkitekten arbejder tæt sammen med andre interessenter, herunder databaseradministratorer, udviklere og forretningsanalytikere for at sikre, at dataarkitekturen er i overensstemmelse med organisationens behov og mål. 


I sidste ende spiller en data architect en afgørende rolle i at skabe en effektiv, struktureret og sammenhængende dataarkitektur, der muliggør korrekt datahåndtering, analyse og udnyttelse for at støtte organisationens forretningsmæssige beslutninger og succes.
 

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Kontakt WE-CRUIT i dag for det rette match

Hos WE-CRUIT prioriterer vi en ærlig dialog med vores konsulenter og kunder om et projekts muligheder og begrænsninger. Vi har en tilgang, der er baseret på personlige relationer og ærlige samtaler om kompetenceområder, så vi på den måde kan skabe det bedste match for begge parter.

Din kandidat vil derfor altid være screenet og profilmatchet grundigt. Vi garanterer samtidig, at I altid modtager afdækkede og relevante CV’er på IT freelance konsulenter inden for 48 timer.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER