Databasekonsulent

Vi kender jeres næste freelance Databasekonsulent

closeup-hands-typing-keyboard

Mangler I en database konsulent?

En databasek onsulent kan tilpasse løsninger til en organisations unikke behov og krav. De kan arbejde tæt sammen med organisationens ledelse og IT-team for at forstå forretningsmæssige mål og krav, og designe og implementere en databaseinfrastruktur.
Med WE-CRUIT som jeres IT freelance partner får I en ambitiøs samarbejdspartner, der har opbygget solide processer, der sikrer jer det bedst mulige match. Vores konsulenter er altid erfarne og kompetente, og har gennemgået grundige screeningforløb.

Vores konsulenter er samtidig vant til at indgå i nye samarbejder med forskellige kunder, og besidder derfor evnen til at tilpasse sig jeres samarbejdsstil på kort tid. 

Hvad er en Database konsulent?

Database konsulenter er specialiserede IT praktikere, der særligt arbejder med databaser og database management systemer. Ofte arbejder Database IT konsulenter med at understøtte store og komplekse databaser, som kræver megen og fortløbende support. En databasekonsulent udfører opgaver inden for en bred palette af IT områder, men ofte relaterer dette sig følgende:

  • At analysere og anbefale nye teknologier, som kan forbedre effektiviteten i et system eller en database
  • At give teknisk support til brugere vedrørende database problemer
  • At undersøge den tilgængelige data, og sikre at den er relevant


At være database freelance konsulent er et meget teknisk felt. 

En databasekonsulent er en ekspert inden for databaseadministration og -styring. De har dybdegående viden om forskellige databasemanagementsystemer (DBMS) som f.eks. MySQL, Oracle, SQL Server, MongoDB osv., og kan hjælpe med at designe, implementere og optimere databaser i overensstemmelse med bedste praksis. De kan også levere rådgivning omkring dataintegritet, sikkerhed, backup og gendannelse, og yde teknisk support.

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Rekruttering med udgangspunkt i jeres behov

Når vi matcher vores IT konsulenter med jeres behov, er det vigtigt, at vi har en forståelse af hvad opgaven går ud på og hvad jeres forventninger er. På den måde sikrer vi at leverancen lever op til både jeres forventninger og deadlines.

WE-CRUIT håndterer altid hele rekruttteringsprocessen fra start til slut, og vi har erfaring inden for en bred palette af IT områder.

Vi tror på langsigtede personlige relationer kombineret med erfaring og viden omkring de specifikke ressourcer, som I måtte efterspørge.

Tøv ikke med at kontakte os i dag, hvis I har spørgsmål eller er interesserede i at høre mere.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER