UI Designer

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette freelance UI Designer

Mangler I en freelance UI- Designer?

Vores spidskompetence er at rekruttere freelance IT-arbejdskraft til kortere eller længerevarende projekter. Mangler du en freelance UI eller UX-designer – enten en generalist eller en specialist, så kan vi helt sikkert hjælpe.

Vores profiler har erfaring inden for mange forskellige områder, og derfor føler vi os sikre på, at vi kan bistå jeres virksomhed i at finde den rette UI Designer.

Hvad er UI Design?

UI Design betyder ”user interface design” og indebærer alt det, der kan ses på et givent IT system – hjemmesider, tjenester, apps eller noget helt fjerde.

Man kan ikke sige UI uden at sige UX, og derfor kan det være givtigt at forstå de grundlæggende forskelle mellem de to områder. UI Design ligger i tæt relation til UX, som indebærer alt det, der kan opleves og bruges i det givne system.

De to processer, UX og UI, ligger i forlængelse af hinanden.

Dét som UX designet definerede som optimale brugeroplevelsesfunktioner og -processer, skal en UI Designer arbejde på baggrund af. UI Designet skal altså definere, hvordan det specifikke design og visuelle udtryk skal se ud, for at skabe den optimale brugeroplevelse.

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Find din UI Designer hos WE-CRUIT

I WE-CRUIT prioriterer vi at bruge tid på at lære vores kunder såvel som konsulenter godt at kende. Det gør vi at kunne sikre bedst mulige både personlige og faglige match for begge parter

Med vores mere end 10 års erfaring i branchen, har vi har et indgående kendskab til markedet. Vi har opbygget processer og et stærkt netværk på mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der kan levere konsulentarbejde inden for stort set alle slags platforme og teknologier.

Tøv ikke med at kontakte os i dag, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for et samarbejde, eller blot ønsker en uforpligtende snak.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER