Agile Coach

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette Agile Coach

Mangler I en freelance agile coach?

WE-CRUIT specialiserer sig i at bistå virksomheder i jagten på den helt rigtige freelance konsulent. Vi har flere års erfaring med netop IT-rekruttering, og står altid klar til at finde den rette Agile Coach til jeres organisation. Agile coaches udfordrer og udvikler eksisterende tanker og måder at gøre tingene på, og derfor er det vigtigt at finde en, der matcher jeres virksomheds personlighed.

Hvis du ønsker at få en uddybende snak om, hvordan vores rekrutteringsproces kan hjælpe jer med at finde den rette freelance Agile Coach, så kontakt os endelig.

Hvorfor benytte en freelance Agile Coach?

En Agile Coach arbejder inden for agil projektledelse. Det vil sige, at der arbejdes i et felt, som ikke er statisk, men foranderligt og dynamisk. Derfor er en af hovedopgaverne for en Agile Coach også at hjælpe og guide deltagere i det pågældende projekt med at tilpasse sig projektets omskiftelighed. 

En Agile Coach er altså én, der træder til når projektdeltagerne ønsker sparring med en ekspert inden for et specifikt område og sørger for at den rette filosofi, kultur og adfærd inkorporeres i projektet. Blot fordi SCRUM, Kanban eller SAFe indføres, er det ikke ensbetydende med at det leves. Dét hjælper en agile coach med. 

Der er altså fordele for de medarbejdere, der har hands-on berøring med projektet – men der er også fordele for ledelsesgangene.

En Agile Coach har nemlig i høj grad også kompetencer inden for projektledelse, hvilket gør, at vedkommende kan agere som ledelsesmæssig sparringspartner, som kan benyttes til rådgivning i større og mere komplekse beslutninger for ledere.

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Kontakt WE-CRUIT i dag for det rette match

Ønsker du at høre om mulighederne for et samarbejde, eller blot have en uforpligtende snak om hvorfor vores kunder og konsulenter vælger WE-CRUIT, skal du ikke tøve med at kontakte os. Hos WE-CRUIT har vi flere års erfaring med en bred palette af IT-konsulenter.

Vi prioriterer en løbende dialog med vores kunder og et ærligt forhold med vores konsulenter, så vi altid kan levere det bedst mulige match for begge parter. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at vi kan levere den rette agile konsulent til din organisations projekt.  

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER