Freelance Test Manager

Vi kender jeres næste Test Manager

close-up-male-hands-using-laptop-home

Mangler I en Test Manager?

WE-CRUIT er en ambitiøs IT Freelance partner, som har erfaring med rekruttering inden for en bred række af forskellige IT-områder. Gennem vores +10 års erfaring har vi opbygget en stor database med +5.000 erfarne og kompetente konsulenter.

Har du brug for en erfaren freelance test manager, der med sikker hånd kan hjælpe jer gennem estimering, planlægning, overvågning og styring, samt rapportering af softwaretest, så kan vi være behjælpelige.

Hvad er en Test Manager?

Før et IT eller software-produkt offentliggøres, skal det gennemtestes grundigt, så det kan levere den højest mulige kvalitet. Hvis disse tests ikke afvikles ordentligt, kan det endelige produkt ende med at være fejlbehæftet – noget, som udover at være bekosteligt, også kan være potentielt risikofyldt for brugeren afhængigt af softwaretypen. 

Her spiller en test manager en vigtig rolle. Test management indebærer nemlig at håndtere og kontrollere forskellige testprocesser for at maksimere deres effektivitet.

De arbejdsopgaver, som varetages af en freelance test manager er blandt andet at planlægge og udføre hele testprocessen. Samtidig er det også vigtigt, at test manageren besidder en stærk forståelse af virksomhedens mål, da det i sidste ende er dette, som testprocesserne skal understøtte.

En test manager er ofte leder af et bredere team, som udfører testningen. Derfor er det også vigtigt, at besidde projektlederlignende egenskaber, da det er en stor del af jobbet er at lede og vejlede andre, samt at samarbejde med andre afdelinger. Særligt er der ofte et tæt samarbejde med udviklere, analytikere og systemadministratorer.

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Kontakt WE-CRUIT i dag for den rette test manager

Hvis du ønsker at høre mere om muligheden for at indgå samarbejde, eller høre mere om hvorfor vi kan levere den helt rette freelance test manager til jer, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ved siden af en stor database med Test Managers, har vi i vores netværk en bred palette af Senior IT freelance konsulenter, som har erfarng inden for stort set alle slags IT områder.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER