Security Project Manager

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette freelance Security Project Manager

male-hands-keyboard-laptop-computer

WE-CRUIT kan levere jeres security project manager

Hos WE-CRUIT har vi ekspertise i at hjælpe virksomheder med at finde den helt rigtige freelance konsulent inden for en bred palette af IT-brancher. Vores netværk tæller lige nu 5.000+ IT-konsulenter, så vi er sikre på at kunne levere den helt korrekte security project konsulent til jeres organisation.

En dygtig security project manager skal kunne excellere på mange områder blandt andet: team-pleje, stakeholder management, faglig security indsigt, kommunikation og budgetter. Og så handler det selvfølgelig også om at finde lige præcis den projektleder som udover ovenstående også er et rigtigt godt personlighedsmæssigt match til jeres virksomhed.

Kontakt os gerne for en uforpligtend snak om hvordan vi kan bistå jer i jagten på den rette security project manager.

Hvad er en security project manager, og hvorfor benytte en?

En security project manager arbejder sammen med andre tekniske specialister omkring implementering og vedligehold af virksomhedens  sikkerhedssystemer. Freelance security project managerens rolle er at lede dét team, som arbejder med vedligheholdelsen og udviklingen af disse systemer. Security project manageren besidder derfor evner inden for personalepleje og medarbejderudvikling – men også mere IT specifik viden inden for det specifikke sikkerhedssystem. 

En Security project manager  balancerer personalepleje, systemudvikling samt tids- og budgetrammerne for hele projektet, da denne i sidste ende er ansvarlig for projektets gennemførelse. 

Find din security project konsulent hos WE-CRUIT

Vores tilgang er baseret på en filosofi om at prioritere personlige relationer og ærlige samtaler om kompetenceområder. Derfor vil din proces med WE-CRUIT altid være transparent, og du vil derfor opleve en grundigt profilundersøgt potentiel security project konsulent, hvis du vælger os. Vi garanterer i øvrigt en hurtig respons og garanterer, at I modtager afdækkede og relevante CV’er på IT freelance konsulenter inden for 48 timer.

Infrastructure & Operation

Cloud

Network

DevOps

Database

UX, UI, Visual Design

UX Design

UI Design

Software development

Frontend

Backend

Fullstack

Project Management

SAFe

Release Train Engineer / Manager

Programme Management

Test & Quality

Test Management

Quality Management

Architecture

Cloud

Data

Application

Software solutions

Azure

Salesforce

AI & Machine Learning

Windows

Linux

Hurtig respons og leveringstid

Vores tilgang er baseret på en filosofi om at prioritere personlige relationer og ærlige samtaler om kompetenceområder. Derfor vil din proces med WE-CRUIT altid være transparent, og du vil derfor opleve en grundigt profilundersøgt potentiel security project manager, hvis du vælger os.

Vi garanterer i øvrigt en hurtig respons og garanterer, at I modtager afdækkede og relevante CV’er på IT freelance konsulenter inden for 48 timer.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER