Security Project Manager

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette freelance Security Project Manager

male-hands-keyboard-laptop-computer

WE-CRUIT kan levere jeres security project manager

Hos WE-CRUIT har vi ekspertise i at hjælpe virksomheder med at finde den helt rigtige freelance konsulent inden for en bred palette af IT-brancher. Vores netværk tæller lige nu 5.000+ IT-konsulenter, så vi er sikre på at kunne levere den helt korrekte security project konsulent til jeres organisation.

En dygtig security project manager skal kunne excellere på mange områder, som blandt andet: team-pleje, stakeholder management, faglig security indsigt, kommunikation og budgetter. Og så handler det selvfølgelig også om at finde lige præcis den projektleder som udover ovenstående også er et rigtigt godt personlighedsmæssigt match til jeres virksomhed.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om hvordan vi kan bistå jer i jagten på den rette security project manager.

Hvad er en security project manager, og hvorfor benytte en?

En security project manager arbejder sammen med andre tekniske specialister omkring implementering og vedligehold af virksomhedens  sikkerhedssystemer.

Freelance security project managerens rolle er at lede dét team, som arbejder med vedligheholdelsen og udviklingen af disse systemer. Security project manageren besidder derfor evner inden for personalepleje og medarbejderudvikling – men også mere IT specifik viden inden for det enkelte sikkerhedssystem. 

En Security project manager balancerer personalepleje, systemudvikling samt tids- og budgetrammerne for hele projektet, da denne i sidste ende er ansvarlig for projektets gennemførelse. 

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Hurtig respons og leveringstid

Vores tilgang er baseret på en filosofi om at prioritere personlige relationer og ærlige samtaler om kompetenceområder. Derfor vil din proces med WE-CRUIT altid være transparent, og du vil derfor opleve en grundigt profilundersøgt potentiel security project manager, hvis du vælger os.

Vi garanterer i øvrigt en hurtig respons og garanterer, at I modtager afdækkede og relevante CV’er på IT freelance konsulenter inden for 48 timer.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER