Freelance Fullstack Developer

Vi kender jeres næste Fullstack Developer

close-up-male-hands-using-laptop-home

Søger I efter jeres næste Fullstack Developer?

Hos WE-CRUIT har vi et netværk på mere end 5.000 IT-konsulenter. Samtidig har vi +10 års erfaring med rekruttering, hvor vi har opbygget processer, som sikrer en kvalitetsoptimeret og transparent oplevelse for vores kunder. På denne baggrund føler vi os faktisk sikre i at sige, at vi kan bistå jeres organisation med at finde den helt rigtige freelance Fullstack Developer til jeres behov.

Når en IT-konsulent tilknyttes WE-CRUIT, får vedkommende altid tilbudt coaching og sparring før et projekt påbegyndes, så det pågældende projekt kan sættes i gang med kort varsel.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker en snak om, hvordan vores processer kan hjælpe netop jer med at finde den rette Fullstack-udvikler.

Hvad kan en Fullstack Developer?

En fullstack developer har kompetencer og erfaring inden for både frontend- og backend-udvikling. En freelance fullstack developer kan tage ansvar for alle aspekter af en webapplikation eller website, fra design og frontend-udvikling til server-side applikationslogik og databasestyring. 

Opgaverne kan f.eks. være: 

  • Planlægning og design af applikationsarkitektur og databasestruktur 
  • Implementering af frontend-grænseflade og interaktive funktioner 
  • Implementering af server-side applikationslogik og API’er 
  • Implementering af databasehåndtering og datastruktur 
  • Implementering af sikkerhedsfunktioner og fejlfinding af kode 


En fullstack-udvikler kan arbejde med en række forskellige teknologier og programmeringssprog, herunder HTML, CSS, JavaScript, Ruby, Python, Java, PHP og Node.js.
 

For at være en succesfuld fullstack-udvikler kræver det en bred viden om forskellige teknologier og programmeringssprog og evnen til at arbejde både med frontend og backend. En fullstack-udvikler har en god forståelse af applikationsarkitektur, sikkerhed, databaser og brugeroplevelse. 

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Kontakt WE-CRUIT i dag for det rette match

Hos WE-CRUIT prioriterer vi en ærlig dialog med vores konsulenter og kunder om et projekts muligheder og begrænsninger. Vi har en tilgang, der er baseret på personlige relationer og ærlige samtaler om kompetenceområder, så vi på den måde kan skabe det bedste match for begge parter.

Din kandidat vil derfor altid være screenet og profilmatchet grundigt. Vi garanterer samtidig, at I altid modtager afdækkede og relevante CV’er på IT freelance konsulenter inden for 48 timer.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER