Business Project Manager

Vi kender jeres næste Business Project Manager

close-up-male-hands-using-laptop-home

Søger I efter jeres næste Business Project Manager?

Hos WE-CRUIT har vi et netværk på mere end 5.000 IT-konsulenter. Samtidig har vi +10 års erfaring med rekruttering, hvor vi har opbygget processer, som sikrer en kvalitetsoptimeret og transparent oplevelse for vores kunder. På denne baggrund føler vi os faktisk sikre i at sige, at vi kan bistå jeres organisation med at finde den helt rigtige Business Project Manager til jeres behov.

Når en IT-konsulent tilknyttes WE-CRUIT, får vedkommende altid tilbudt coaching og sparring før et projekt påbegyndes, så det pågældende projekt kan sættes i gang med kort varsel.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker en snak om, hvordan vores processer kan hjælpe netop jer med at finde den rette Business Project Manager.

Hvad er en Business Project Manager?

Har I en bred vifte af forretningsstrategiske projekter, der skal gennemføres, så kan I med fordel bruge en freelance Business project manager. En af de væsentligste opgaver, som går på tværs af brancher og projekter, er business project managerens arbejde med at udforme projektplaner med detaljer som budgettering, vurdering af behov for medarbejdere, osv. Samtidig varetages funktioner som at udvikle forretningsstrategier, analysere projekter og at løbende optimere og evaluere på teamets behov.

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Kontakt WE-CRUIT i dag for det rette match

Hos WE-CRUIT prioriterer vi en ærlig dialog med vores konsulenter og kunder om et projekts muligheder og begrænsninger. Vi har en tilgang, der er baseret på personlige relationer og ærlige samtaler om kompetenceområder, så vi på den måde kan skabe det bedste match for begge parter. Din kandidat vil derfor altid være screenet og profilmatchet grundigt. Vi garanterer samtidig, at I altid modtager afdækkede og relevante CV’er på IT freelance konsulenter inden for 48 timer.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER