Freelance UX Designer

Hos WE-CRUIT matcher vi jeres virksomhed med den rette UX Designer

female-hands-typing-computer-keyboard (1)

Vi kender jeres næste UX- Designer

Stadig flere virksomheder søger UX design konsulenter i takt med, at virksomhederne til stadighed digitaliseres og i den forbindelse ønsker, at slutbrugerens forventninger til nem, intuitiv og effektiv interaktion med produktet sikres. 

Vi hjælper med at finde og rekruttere den helt rette freelance UX- Designer. Vores processer er optimeret mod at sikre, at der altid er et stærkt fagligt match mellem jer og UX Designeren. Det gør vi, så I kan føle jer helt sikre i, at I får de rigtige kompetencer tilført jeres projekt. 

 

 

Hvad laver en UX Designer?

En UX Designer arbejder ofte som del af et større produkthold, og indtager positionen mellem brugeren og udviklingsteamet. UX Designeren skal så at sige agere brugerens advokat, når et nyt system skal udvikles.

UX står for User Experience, og relaterer sig dermed til alle aspekter relateret til brugeroplevelsen af et givent system. Det kan være apps, hjemmesider, produkter, streamingtjenester og nyhedssites, bare for at nævne nogle få.

En UX Designers fornemste opgave er derfor at forbedre og simplificere brugerens oplevelse, når denne benytter en virksomheds systemer og produkter. Det gøres blandt andet gennem udførelse af brugerundersøgelser, prototyping, usability tests, og strategisk planlægning.

Forskel mellem UI/UX Design

UI står for User Interface Design, og UX Design er en forkortelse for User Experience Design. Man kan med andre ord sige, at mens UI handler om de æstetiske elementer af en hjemmeside, app eller lign., fokuserer UX på den oplevelse en bruger har. UX er dermed lidt at sammenligne med bilens karrosseri og UI er bilens farve, lakering og andre tiltag der gør den æstetisk tiltalende for forbrugeren. Læs mere om UI her. 

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Find din UX Designer hos WE-CRUIT

Ønsker du at høre nærmere om mulighederne for samarbejde vedrørende en UX konsulent, eller blot tage en uforpligtende snak, skal ikke tøve med at kontakte os.

WE-CRUIT’s tilgangsmåde er baseret på ærlige forhold med både IT konsulenter og kunder. Det er en af vores kerneværdier, og noget vi med erfaring kan sige er med til at bistå processen i at finde det helt rigtige match for begge parter.

Vi garanterer i øvrigt en hurtig respons og garanterer, at I modtager afdækkede og relevante CV’er på IT freelance konsulenter inden for 48 timer.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER