Network konsulent

Vi kender jeres næste freelance Network konsulent

IMG_4234

Network konsulent med bred erfaring

WE-CRUIT er en ambitiøs IT freelance partner, der kan hjælpe jeres organisation med at dække behov inden for en bred palette af IT områder.

En networking konsulent spiller en afgørende rolle i at hjælpe organisationer med at udvikle, vedligeholde og sikre et effektivt computernetværk, der understøtter deres forretningsmål og målsætninger. Det er en rolle, der kræver en bred viden og erfaring. Skal I bruge en erfaren freelanceprofil, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak. 

 

Hvad kan en Network konsulent?

En network konsulent arbejder med at udvikle, udvide og vedligeholde netværkinfrastruktur. Network IT konsulenter analyserer performance og arbejder med forskellige teams og afdelinger i en organisation for at optimere netværkets kapacitet og funktionaliteter.

En network konsulent varetager flere forskellige opgaver, men typisk vil en række af arbejdsopgaverne være:

  • Design af virksomhedens netværk – herunder softare og hardware komponenter 
  • At samarbejde med interne afdelinger i at opbygge og vedligeholde netværksinfrastrukturer
  • At øge serverkapacitet for at holde denne optimeret ift. trafikken på serveren
  • At teste netværksprotokoler og sikre en pålidelig serverforbindelse
  • At installere og optimere software
  • At optimere netværkets sikkerhed

 

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Kontakt WE-CRUIT i dag for det rette match

WE-CRUIT tager altid professionelt hand om hele processen, når vi matcher vores kunder og konsulenter. Vi prioriterer altid, at vores kunder er involveret i processen gennem løbende samtale. Det er vigtigt for os at bruge tid på at lære såvel kunde som konsulent godt at kende, for at kunne foretage det bedst mulige match for begge parter.

Vi tror på, at opbygning af personlige relationer er alfa omega – kombineret med viden og forståelse for de IT ressourcer, som vores kunder har behov for.

Tøv ikke med at kontakte os i dag, hvis I ønsker at høre mere om vores processer, eller blot ønsker at tage en uforpligtende snak om mulighederne for samarbejde.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER