Application Architect

Vi kender jeres næste Application konsulent

close-up-male-hands-using-laptop-home

Søger I efter jeres næste applikationsspecialist?

En veldesignet application architecture er afgørende for at opbygge en robust, fleksibel og holdbar applikation, der leverer værdi for både virksomheden og brugerne. Det muliggør en mere effektiv udviklings- og vedligeholdelsesproces, en bedre brugeroplevelse og giver mulighed for fremtidig vækst og innovation.  

Hos WE-CRUIT har vi et netværk på mere end 5.000 IT-konsulenter. Samtidig har vi +10 års erfaring med rekruttering, hvor vi har opbygget processer, som sikrer en kvalitetsoptimeret og transparent oplevelse for vores kunder. På denne baggrund føler vi os faktisk sikre i at sige, at vi kan bistå jeres organisation med at finde den helt rigtige applikationsspecialist til jeres behov.

Hvad laver en applikationskonsulent?  

En applikationskonsulent eller applikationsspecialist, er en professionel, der leverer ekspertise og rådgivning inden for udvikling, implementering og forvaltning af softwareapplikationer. Deres rolle kan variere afhængigt af virksomhedens og kundens specifikke behov, men typiske opgaver og ansvarsområder for en applikationskonsulent inkluderer: 

  • Kravsanalyse: En application konsulent arbejder tæt sammen med kunder og interessenter for at forstå deres forretningsmæssige behov og krav til en softwareapplikation. 
  • Design og arkitektur: Baseret på kravene udarbejder en application konsulent en overordnet design- og arkitekturplan for applikationen. 
  • Teknisk rådgivning: En application konsulent giver teknisk rådgivning til kunder og interessenter om valg af teknologier, værktøjer og udviklingsmetoder. 
  • Projektledelse: I nogle tilfælde kan en application konsulent også være involveret i projektledelsesopgaver. 
  • Implementering og integration: En application konsulent deltager i implementeringen af softwareapplikationen og sikrer, at den lever op til de definerede design- og arkitekturprincipper. 
  • Test og kvalitetssikring: En application konsulent kan bidrage til at udvikle og udføre teststrategier og -planer for at sikre kvaliteten af den implementerede applikation. 

Database med +5.000 IT freelance konsulenter

WE-CRUIT samarbejder kun med de bedste IT-konsulenter på markedet. Vi har adgang til mere end 5.000 Senior IT freelance konsulenter, der har erfaring inden for stort set alle slags teknologier og platforme. Vi har et indgående kendskab til branchen og tendenser, hvilket gør os i stand til at sikre de ideelle løsninger for vores kunder.

Software solutions

AI & Machine Learning

Kontakt WE-CRUIT i dag for det rette match

Hos WE-CRUIT prioriterer vi en ærlig dialog med vores konsulenter og kunder om et projekts muligheder og begrænsninger. Vi har en tilgang, der er baseret på personlige relationer og ærlige samtaler om kompetenceområder, så vi på den måde kan skabe det bedste match for begge parter.

Din kandidat vil derfor altid være screenet og profilmatchet grundigt. Vi garanterer samtidig, at I altid modtager afdækkede og relevante CV’er på IT freelance konsulenter inden for 48 timer.

Lad os tage en uforpligtende snak

Jean Simone Christensen
SAP / IT FREELANCE PARTNER